Prima pagină » Victoria Bulai

Victoria Bulai

by Terranova TV

Victoria Bulai

Realizator -Business integrativ

TERRANOVA TV

Cine este?

Victoria a activat în companii care au pus întotdeauna accentul pe dezvoltare. A avut ocazia să lucreze în calitate de Manager Resurse Umane într-o multinațională, Director de operațiuni într-un grup de firme local, apoi Director de Dezvoltare în același grup de firme.
În 2020, dată fiind experiența acumulată, a pus bazele propriei firme de Consultanță în afaceri și management, având ca parteneri companii naționale și multinaționale cu obiecte de activitate din sfera retail, IT, logistică, transport, educație, producție de la echipamente, ambalaje, textile până la automotive.
Pe lângă faptul că ajută companiile să-și atragă cele mai valoroase capabilități și să implementeze strategii viabile, Victoria contribuie semnificativ la formarea profesională și personală a angajaților acestora prin training și coaching.

Business integrativ

Emisiunea „Business Integrativ” este o emisiune inedită care, aduce în prim plan povești ale antreprenorilor, managerilor și experților din toată țara și din diverse domenii de activitate. Este clar de ce sintagma Business Integrativ este compusă din cuvântul Business. Curiozitatea apare vis-a vis de cuvântul Integrativ care, pe lângă nota ezoterică în care pare a fi îmbrăcat, aduce elementul de inedit acestei emisiuni. Cuvântul ”Integrativ” cuprinde, dincolo de componenta de business, acțiunile orientate către profitabilitate, dar și către acțiunea de a aduce un impact pozitiv asupra oamenilor care sunt parte componentă a business-ului - asupra societății, unde business-ul este o componentă esențială.

Vizionară

Victoria Bulai, gazda emisiunii „Business Integrativ”, este o prezență vizionară în lumea afacerilor. Cu o perspectivă amplă și o viziune strategică, Victoria ghidează telespectatorii printr-un univers inovator al antreprenoriatului. Expertă în domeniu, aduce laolaltă idei și strategii revoluționare, transformând afacerile într-o experiență captivantă. Inspirată și determinată, Victoria își împărtășește pasiunea pentru afaceri durabile și pentru o integrare armonioasă a valorilor în lumea business-ului. Ca lider vizionar, ea deschide noi orizonturi pentru antreprenorii care aspiră la excelență și inovație în fiecare aspect al vieții lor profesionale.

Dedicată

Ca lider și expert în lumea afacerilor, Victoria aduce un nivel de angajament care se reflectă în fiecare episod. Dedicarea sa este vizibilă nu doar în transmiterea informațiilor valoroase legate de afaceri, ci și în sprijinul constant oferit telespectatorilor și invitaților. Prin emisiune, Victoria demonstrează un angajament ferm față de dezvoltarea comunității antreprenoriale, oferind sfaturi și ghidare practică pentru cei care își doresc succes în lumea afacerilor. Dedicarea ei este o sursă de inspirație și încurajare pentru toți cei care își doresc să își atingă obiectivele în mediul de afaceri.

Profesionistă

Prin abordarea sa profesionistă, oferă telespectatorilor nu doar informații, ci și perspective valoroase, soluții inovatoare și sfaturi practice pentru a-și îmbunătăți afacerile. Victoria Bulai se evidențiază prin profesionalismul său constant și abordarea riguroasă în explorarea dimensiunilor variate ale lumii afacerilor, oferind astfel o platformă bogată pentru învățare și dezvoltare.

Determinată

Ca lider și mentor, determinarea ei în cadrul discuțiilor despre afaceri aduce un impuls semnificativ în fiecare episod. Victoria abordează subiecte complexe cu un spirit hotărât și o voință neclintită de a inspira și ghida telespectatorii. Este evident că determinarea ei nu se limitează la cuvinte, ci se traduce în acțiuni concrete și soluții practice pentru antreprenori și cei interesați de lumea afacerilor. Prin determinarea sa, Victoria Bulai devine o sursă de inspirație pentru toți cei care își doresc să atingă excelența în domeniul afacerilor.

Motivatoare

Prin intermediul emisiunii sale, oferă nu doar informații utile, ci și o doză puternică de motivație pentru a depăși provocările și a atinge succesul. Victoria Bulai devine astfel o sursă de inspirație pentru telespectatori, ghidându-i în călătoria lor antreprenorială și oferindu-le sprijinul necesar pentru a-și atinge obiectivele în afaceri.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta