Prima pagină » Magda Moga

Magda Moga

by Terranova TV

Magda Moga

Realizator - Sensul Vietii

TERRANOVA TV

Cine este?

Magda Moga este consilier de dezvoltare personală, realizator de emisiuni educative, moderator și antreprenor. Din anul 2014, Magda este antreprenor în domeniul organizării de evenimente, membru al clubului oamenilor de afaceri BIZZCLUB Iași, realizator de emisiuni educative și de dezvoltare personală, pasionată de comunicare eficientă, consideră că suntem cu toții interconectați și merităm iubire, apreciere si susținere necondiționate. Caută mereu oportunități de creștere și valorizare reciprocă și consideră că iertarea este cel mai bun medicament.
Magda Moga a desfășurat zeci de ore de dezvoltare personală în școli și la evenimente dedicate studenților din Iași, a moderat evenimente de business si a făcut consiliere individuală sau de grup pe teme de dezvoltare personală, susținând astfel mulți oameni în cunoașterea și creșterea lor.

Sensul Vietii

Prin această emisiune ne dorim să ajungem la sufletele dumneavoastră și să vă îndrumăm să descoperiți sensul vieții voastre, potențialul și creativitatea de care dispuneți. Fiecare dintre noi ne dorim să fim văzuți, ascultați, înțeleși, îndrumați și acceptați, prin ceea ce suntem cu adevărat. Să facem pași spre cunoaștere împreună și să învățăm din experiența proprie, dar si a celorlalți!

Altruistă

Magda Moga, realizatoarea emisiunii „Sensul Vieții”, se distinge prin altruismul său incontestabil, reflectat în pasiunea ei pentru a sprijini și îndruma oamenii către o viață mai conștientă și împlinitoare. Cu o inimă deschisă și o dorință profundă de a contribui la binele celorlalți, Magda aduce o energie altruistă în fiecare aspect al activităților sale. Emisiunea ei devine un spațiu în care ascultă și încurajează, oferind înțelegere și ghidare pentru cei în căutarea sensului și direcției în viață. Cu devotamentul său altruist, Magda Moga devine un far de lumină și susținere pentru cei care își doresc să exploreze, să crească și să descopere profunzimile vieții lor interioare.

Strategă

Magda Moga, gazda emisiunii „Sensul Vieții”, se remarcă prin abilitatea sa strategică de a ghida oamenii spre descoperirea sensului și direcției în viață. Cu un simț pronunțat al strategiei personale și profesionale, Magda creează spații de dialog și explorare în emisiunea sa, oferind instrumente și perspective pentru a naviga cu înțelepciune prin provocările vieții. Ca strategă experimentată în domeniul dezvoltării personale, Magda Moga își îndrumă cu pricepere invitații și ascultătorii către soluții inovatoare și introspecție. Emisiunea sa devine astfel un teren de joc strategic, în care Magda își împărtășește înțelepciunea, ghidându-i pe alții să-și elaboreze propriile strategii pentru o viață autentică și împlinitoare.

Încântătoare

O energie încântătoare care îmbrățișează inimile și mințile celor care o întâlnesc. Cu o prezență caldă și autentică, Magda captivează audiența prin grația sa naturală și abilitatea de a crea conexiuni autentice. Fiecare episod devine o călătorie încântătoare în lumea interioară a oamenilor, unde Magda facilitează conversații pline de farmec și inspirație. Cu un zâmbet deschis și o atitudine prietenoasă, Magda Moga aduce lumina și bucuria în emisiunea sa. 

Pozitivă

Cu o atitudine plină de pozitivitate, Magda aduce o lumină răcoritoare în lumea televiziunii, inspirând și energizând publicul său. Fiecare episod devine o oază de bucurie și speranță, în care Magda promovează gândirea pozitivă și descoperirea aspectelor luminoase ale vieții. Abordând subiecte profunde și provocatoare cu un zâmbet plin de optimism, Magda Moga devine un far de lumină în explorarea sensului vieții și a părților frumoase ale existenței. Prin abordarea ei pozitivă și încurajatoare, Magda creează un mediu prielnic transformării și descoperirii personale pentru toți cei care se alătură călătoriei sale.

Conectată

Cu un simț al empatiei dezvoltat și o atenție deosebită la nevoile celor din jur, Magda aduce un nivel de conexiune profundă în fiecare interacțiune. Emisiunea ei devine un spațiu în care audiența se simte înțeleasă și valorizată, iar Magda creează un mediu cald și prietenos. Prin intermediul discuțiilor și povestirilor, ea reușește să creeze legături autentice, inspirând oamenii să își împărtășească experiențele și să se conecteze într-un mod cu totul special. Magda Moga devine astfel un simbol al conexiunii umane autentice, ilustrând cu grație importanța relațiilor și a împărtășirii în căutarea sensului vieții.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta