Prima pagină » Isabel Strat

Isabel Strat

by Terranova TV

Isabel Strat

Realizator - Jurnal de Lifestyle

TERRANOVA TV

Cine este?

Bine ai venit în lumea fascinantă a unei persoane polivalenta - un specialist în marketing cu o experiență solidă de 6 ani și un talentat artist de machiaj cu o carieră impresionantă de 12 ani! Această combinație unică de competențe aduce laolaltă două lumi aparent diferite, dar interconectate prin arta și creativitatea pe care le oferă în orice proiect.

Isabel Strat a absolvit Universitatea din București cu o specializare în Marketing, punând astfel bazele pentru o carieră în care creativitatea și strategia se întâlnesc armonios. Isabel a evoluat de la rolul de asistent marketing la cel de manager, contribuind la succesul unor numeroase campanii prin propuneri inovatoare, planificare meticuloasă și implementare eficientă.

Pasiunea ei incontestabilă pentru arta machiajului a ghidat-o într-un voiaj captivant, în care și-a perfecționat abilitățile atât în domeniul beauty & fashion, cât și în cel al machiajelor destinate televiziunii, filmului și efectelor speciale.

Jurnal de Lifestyle

Descoperă arta vieții în toată splendoarea ei, unde eleganța, bunul gust și simplitatea se întâlnesc sub lumina reflectoarelor. Fiecare episod este o călătorie captivantă în universul lifestyle-ului, unde absolut toate informațiile sunt trecute cu atenție prin lentila specialiștilor din domeniu.

Distinctivă

Isabel Strat, aduce un amestec captivant de competențe și talente care o plasează într-o categorie aparte în lumea media și a frumuseții. Cu o expertiză solidă în marketing, având o experiență de 6 ani, și o carieră impresionantă de 12 ani ca artist de machiaj, Isabel reușește să se distingă în peisajul profesional printr-un set unic de abilități.

Inspirată

Inspirată de frumusețea unică a fiecărui individ, Isabel abordează arta machiajului cu un simț al creativității și al detaliului. A traversat diverse domenii, inclusiv beauty & fashion, televiziune, film și efecte speciale, evidențiind diversitatea și bogăția sa de experiențe. Acest parcurs inspirat o plasează într-o poziție unică, unde fiecare pensulă și fiecare nuanță devin instrumente ale unei povestiri artistice.

Polivalentă

Integrează armonios cele două domenii, aducând o perspectivă unică în lumea media și a frumuseții. Această abilitate de a echilibra cu succes marketingul strategic cu creativitatea estetică o definește ca o prezență distinctivă și valoroasă în industrie. Isabel nu doar creează campanii memorabile, ci și aduce o viziune fresh și autentică în estetica machiajului și în cadrul emisiunii "JURNAL DE LIFESTYLE".

Elegantă

Eleganță transcendă in sfera marketingului, extinzându-se și în lumea artei machiajului, unde Isabel se remarcă ca un talent creativ de excepție. Cu o experiență de 12 ani în domeniul machiajului, ea aduce o notă de eleganță fiecărei creații, transformând fețele în opere de artă vizuală.

Talentată

Capabilă să îmbine cu măiestrie pasiunea pentru marketing cu abilitățile artistice din domeniul machiajului. Prin tot ceea ce face, ea demonstrează că talentul autentic poate străluci în orice domeniu și poate inspira pe cei din jur să își descopere și să își exploateze propriul potențial creativ.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta