Prima pagină » Steluța Florentina Stanciu

Steluța Florentina Stanciu

by Terranova TV

Steluța Florentina Stanciu

Realizator - Pasiuni armonizate cu viața

TERRANOVA TV

Cine este?

Steluța este terapeut și formator holistic în Medicină Șamanică, terapia Bowen, terapii cu cristale - maestru, terapia Theta Healing, facilitator Access Bars, instructor de Dans Energetic și Alimentație Integrativă, ghid în locuri energetice de putere și kinetoterapeut.

Aplică și predă cursuri ale acestor terapii și este bucuroasă de a fi în serviciu prin terapii individuale și de grup pentru fiecare ființă care solicită. Este recunoscătoare pentru transformările vizibile și palpabile, ce apar la scurt timp, în ceilalți, de la mic la mare, după sesiunile de terapii.

Realizează curățări energetice ale spațiilor de locuit și birourilor, ceremonii de Despacho și foc sacru, care aduc multe beneficii.

Pasiuni armonizate cu viața

Steluța este terapeut și formator holistic în Medicină Șamanică, terapia Bowen, terapii cu cristale - maestru, terapia Theta Healing, facilitator Access Bars, instructor de Dans Energetic și Alimentație Integrativă, ghid în locuri energetice de putere și kinetoterapeut. Aplică și predă cursuri ale acestor terapii și este bucuroasă de a fi în serviciu prin terapii individuale și de grup pentru fiecare ființă care solicită. Este recunoscătoare pentru transformările vizibile și palpabile, ce apar la scurt timp, în ceilalți, de la mic la mare, după sesiunile de terapii. Realizează curățări energetice ale spațiilor de locuit și birourilor, ceremonii de Despacho și foc sacru, care aduc multe beneficii.

Înălțătoare

Cu o abordare caldă și empatică, încurajează oamenii să-și descopere și să-și urmeze pasiunile, oferindu-le sprijin și inspirație în călătoria lor. Prin intermediul emisiunii, Steluța creează un spațiu în care telespectatorii se simt încurajați să-și exploreze și să-și dezvolte talentele, să-și depășească obstacolele și să-și atingă potențialul maxim. Cu vorbe încurajatoare și exemple practice, devine un ghid în procesul de transformare personală și în manifestarea pasiunilor în viața de zi cu zi. Steluța Florentina Stanciu aduce lumină și încurajare în calea celor care își doresc să trăiască în armonie cu propriile lor pasiuni.

Motivatoare

Steluța Florentina Stanciu, în rolul său de motivatoare în emisiunea "Pasiuni armonizate cu viața", este o sursă constantă de inspirație și îndrumare. Cu cuvinte pline de încredere și determinare, încurajează telespectatorii să-și descopere și să-și urmeze pasiunile cu pasiune și hotărâre. Prin exemple motivaționale și povestiri captivante, Steluța transmite un impuls puternic pentru depășirea obstacolelor și atingerea obiectivelor personale. Cu abordarea sa optimistă și susținătoare, devine un ghid de încredere pentru cei care caută încurajare și îndrumare în căutarea și exprimarea pasiunilor lor în viața cotidiană. Steluța Florentina Stanciu transformă fiecare episod într-o ocazie de motivare și încurajare pentru cei care aspiră la o viață în armonie cu

Îndrumătoare

Cu empatie și înțelegere, încurajează telespectatorii săi să își urmeze visurile și să-și împlinească potențialul. Ca îndrumătoare, Steluța Florentina Stanciu oferă nu doar cuvinte înțelepte, ci și sprijin practic pentru cei care își doresc să își transforme pasiunile în realitate și să trăiască o viață autentică și satisfăcătoare.

Pozitivă

Cu un zâmbet sincer și cuvinte încurajatoare, aduce o doză de optimism și bucurie în fiecare episod. Prin abordarea sa plină de entuziasm, transmite telespectatorilor săi că fiecare pas în direcția pasiunilor lor poate aduce bucurie și satisfacție în viață. Steluța devine astfel o prezență luminată în mediul său, inspirându-i pe cei din jur să vadă partea pozitivă a vieții și să cultive pasiunile care îi fac cu adevărat fericiți. Cu fiecare episod, Steluța Florentina Stanciu contribuie la crearea unei atmosfere pline de optimism și speranță în călătoria către împlinirea personală și descoperirea pasiunilor autentice.

Ghidă a pasiunilor

Cu o abordare caldă și încurajatoare, Steluța devine un mentor dedicat, ghidându-i pe ceilalți în descoperirea și valorificarea cu succes a pasiunilor lor. Cu înțelepciune și empatie, își propune să faciliteze o călătorie de autodescoperire și să inspire oamenii să-și urmeze cu inima ceea ce îi pasionează. Prin intermediul emisiunii sale, devine o prezență însoțitoare pentru cei care doresc să-și transforme pasiunile într-o parte semnificativă a vieții lor, armonizând astfel traseul lor personal cu calea pasiunilor autentice.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta