Prima pagină » Lavinia Popescu

Lavinia Popescu

by Terranova TV

Lavinia Popescu

Realizator - Ascultă orașul

TERRANOVA TV

Cine este?

Îmi place sa traiesc in Aici si acum, sa caut straturile profunde ale existenței, sa privesc cu ochiul observatorului și sa creez magie alături de comunitate. Îmi place sa creez proiecte și programe care sa îmbine frumosul, comunitatea, conectarea și contribuția în forme care sa includa parti din mine dar si părți din ceilalți.
Îmi ghidez activitățile creându-mi roluri care sa aiba numitor comun este celebrarea vieții.

Ascultă orașul

Lavinia iubește orașul Iași, iar această emisiune ,, Ascultă orașul” este o călătorie de a intra în inima orașului și a celor care-l fac cu adevărat frumos.
Invitații săi vor fi arhitecții schimbării, iar Lavinia vă invită la un dans al conversațiilor care merită purtate, să îi cunoaștem, să ne inspirăm de la ei și să învățăm cum să ne deschidem inimile pentru a asculta cu adevărat.

Reflectivă

Ca o ghidă prin peisajul urban, Lavinia nu se oprește doar la frumusețea vizibilă, ci pătrunde în straturile profunde ale poveștilor și experiențelor pe care le dezvăluie în emisiunea sa. Ea nu este doar o privire în oglindă pentru oraș, ci și pentru cei care îl locuiesc.

Comunitară

Într-o lume urbană în continuă schimbare, Lavinia devine puntea care conectează indivizii, aducându-i împreună într-o comunitate a ideilor, experiențelor și pasiunilor comune.
Cu o atenție deosebită acordată poveștilor personale și inițiativelor locale, Lavinia construiește o legătură autentică între telespectatori și comunitatea lor. Fie că vorbește despre inovații urbane, evenimente culturale sau inițiative sociale, emisiunea ei devine un mecanism pentru consolidarea comunității și încurajarea participării active.

Proactivă

Lavinia Popescu, gazda emisiunii "Ascultă orașul", strălucește prin atitudinea sa proactivă, fiind un motor dinamic care impinge lucrurile înainte și transformă ideile în acțiuni. Cu energie și inițiativă, Lavinia devine un exemplu viu al unei personalități proactice în cadrul emisiunii sale.

Empatică

Empatia sa profundă se reflectă în abilitatea de a asculta cu atenție, de a înțelege nuanțele fiecărei povești și de a împărtăși bucuriile și provocările comunității. Lavinia devine un punte între telespectatori și subiectele abordate în emisiune, creând un spațiu în care fiecare individ se simte văzut, ascultat și apreciat.

Deschisă

Deschiderea sa la diverse perspective, idei și experiențe se reflectă în modul în care abordează subiectele, explorând cu entuziasm diversitatea și complexitatea comunității. Lavinia se deschide către dialoguri autentice și încurajează oamenii să își împărtășească liber gândurile, emoțiile și visele.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta