Prima pagină » Cristina Melinte

Cristina Melinte

by Terranova TV

Crstina Melinte

Realizator - Omul intre soarta si destin

TERRANOVA TV

Cine este?

Cristina Melinte, astrolog acreditat de Ministerul Muncii, formator, cu diverse specializări în zona de resurse umane, psihologie, sociologie, management.
Astrologia a intrat în viața sa de la vârsta de 12 ani, când a înțeles că oamenii sunt diferiți și a găsit atunci următoarea explicație: suntem „născuți în zodii diferite’’.
A parcurs un drum al redescoperirii de sine pas cu pas, fiind dintotdeauna fascinată de „poveștile de viață" ale oamenilor, a căutat să pătrundă tainele, să înțeleagă profunzimea creației.

„Omul între soartă și destin” este un proiect de suflet, alături de o echipă minunată.
Intenția este aceea de a ajunge nu numai în casele oamenilor, ci la inimile lor.
Este un spațiu cald, în care invitații împărtășesc cu deschidere, onestitate, înțelepciune și iubire din cunoașterea ce le-a fost relevată.
Veți regăsi acolo și file din „povestea de viață” a acestora, căci  „VIAȚA ESTE O CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ!

Omul intre soarta si destin

"Omul între Soartă și Destin" este mai mult decât o emisiune de astrologie; este o incursiune în „povestea de viață” a invitaților, unde se dezvăluie taine, înțelepciune și profunzimea creatiei. Cristina Melinte și echipa sa minunată creează un mediu în care invitații își deschid sufletele, aducând în fața telespectatorilor poveștile lor autentice și inspiraționale.

Ințelegere și explorare

Cristina Melinte își împărtășește călătoria personală de descoperire de sine în lumina astrologiei.

Expertiză

Expertiza în resurse umane, psihologie, sociologie și management completează cadrul său holistic de înțelegere a umanității.

Creatoare

Prin emisiunea TV, Cristina Melinte devine gazda unui proiect în care astrologia este nucleul explorărilor. Invitații săi dezvăluie, alături de ea, povești de viață care sunt interconectate cu aspecte astrologice, creând astfel o emisiune captivantă și educativă pentru telespectatori.

Călătorie Personală

Cristina Melinte își împărtășește călătoria personală de descoperire de sine în lumina astrologiei.

Angajament

Cristina Melinte se dedică aducerii cunoașterii astrologice la nivelul de masă prin emisiunea sa. În calitate de astrolog, ea oferă telespectatorilor nu doar previziuni, ci și înțelegere și ghidare astrologică, transformând acest domeniu aparent mistic într-un instrument accesibil și util pentru publicul larg.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta