Prima pagină » Mirela Gabor

Mirela Gabor

by Terranova TV

Mirela Gabor

Realizator - Mindset de la A la Z

TERRANOVA TV

Cine este?

După absolvirea facultății, după specializări completate cu două masterate – absolvite la Iași, după o experiență de ani de zile în domeniul textil, Mirela a descoperit cărțile de dezvoltare personală, care i-au oferit imboldul de a participa la diverse cursuri din această arie. Ușor, ușor a realizat că se conturează un nou vis – acela de a inspira oamenii prin exemplul ei. Pentru că își dorea să se exprime pe ea însăși la cel mai înalt nivel, a ajuns să facă acest lucru prin cursurile organizate, sesiunile de coaching și de mentorare - unde este un declanșator în viețile oamenilor, susținându-i să devină personajul propriilor vieți.
În prezent, Mirela este coach holistic, ajutându-i pe cei care au nevoie de vocea ei în viața lor, să își crească energia și vibrația corpului, pentru a deveni propriul vindecător, fără să se lase doborâți de dialogul intern negativ, frici și preconcepții, astfel încât să aibă curaj să preia conducerea vieții proprii, să capete încredere în propria persoană și să ia decizii transformaționale.

Mindset de la A la Z

Emisiunea „Mindset de la A la Z“ este o emisiune pentru cei care sunt în căutarea vocației, împlinirii și a puterii personale. Gazda emisiunii, Mirela-Lia Gabor a fost dintotdeauna un căutător de cunoaștere. Această căutare a ajutat-o să găsească răspunsurile la întrebările pe care le avea, și i-au adus împlinirea sufletească, dar și profesională! În edițiile sale, dezbate de la A la Z, subi

Motivatoare

Mirela Gabor se evidențiază ca un adevărat ghid și motivator în emisiunea sa „Mindset de la A la Z”. Cu energie contagioasă și înțelepciunea sa, devine o prezență constantă și inspirațională în viața telespectatorilor. Folosind cuvinte încurajatoare și perspective optimiste, Mirela își propune să stimuleze schimbarea și să cultive un mindset pozitiv, ghidându-i pe cei ce o urmăresc către evoluție și atingerea potențialului lor maxim. Prin abordarea sa motivațională, Mirela devine o sursă de inspirație pentru transformarea mentalităților și încurajează audiența să-și descopere resursele interioare și să abordeze viața cu încredere și determinare.

Transformatoare

Prin abordarea sa profundă și expertiza în domeniul mindset-ului, Mirela devine ghidul perfect pentru cei care caută transformarea interioară. Emisiunea devine un spațiu al schimbării și descoperirii de sine, în care Mirela își îndrumă telespectatorii spre o perspectivă nouă și constructivă. Cu fiecare episod, aceasta creează o atmosferă propice dezvoltării personale și încurajează publicul să adopte gândirea pozitivă pentru a atinge potențialul lor neexplorat.

Inovatoare

Cu fiecare episod, Mirela aduce perspective proaspete și soluții inovatoare pentru a inspira și ghida telespectatorii în schimbarea mentalității. Prin explorarea ideilor și conceptelor noi, emisiunea devine un laborator de inovație pentru transformarea pozitivă a minții și vieții fiecărui privitor.

Implicată

Prin empatie și susținere activă, aceasta devine un ghid implicat în fiecare pas al procesului de schimbare și creștere personală. Emisiunea devine astfel un spațiu în care Mirela investește cu pasiune în fiecare discuție și moment, inspirând și încurajând publicul să se implice activ în propria călătorie de descoperire și dezvoltare personală.

Educativă

Mirela aduce în prim-plan concepte cheie pentru a educa și ilumina telespectatorii în călătoria lor spre un mindset pozitiv. Fiecare episod devine o lecție de învățare și autodescoperire, oferind instrumente și cunoștințe esențiale pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a promova schimbarea benefică. Emisiunea este un adevărat ghid educațional, contribuind la cultivarea unui mindset sănătos și echilibrat.

 

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta