Prima pagină » Angela Elena Roscan

Angela Elena Roscan

by Terranova TV

Elena Angela Roșcan

Realizator - Tainele Constiintei

TERRANOVA TV

Cine este?

Drd. Elena Angela Roșcan – psiholog expert, supervizor, psiholog principal clinician, psihoterapeut, coach spiritual/transformațional.
De mai bine de 20 de ani lucrez în acest domeniu al Psihologiei -Știința conștiinței, în Cabinetul Individual de Psihologie - ANIMA ESSENCE, autorizat de Colegiul Psihologilor din România - în următoarele competențe: Psihologie clinică, Psihoterapie, Psihologie judiciară, Psihologia muncii și organizațională, Psihologia transporturilor, Psihologie aplicată în domeniul securității naționale și de 15 ani colaborez ca psihoterapeut și cu Clinica Victoria Hospital, spitalul privat de oncologie din Iași, am specializare și în psiho-oncologie.
Lucrez cu entuziasm de peste 20 ani în ședințe individuale de psihoterapie, analiză, transformare in cadrul cabinetului Anima Essence, cât și în grupuri de terapie cu diferite problematici. Am lucrat cu mii de femei ce se confruntau cu dificultăți în a înțelege ce înseamnă cu adevărat să fii femeie, care voiau să învețe să trăiască în energie feminină, cu cele care se simțeau blocate în prejudecăți, complexe, tiparele învățate în relații, cu cele care considerau singurătatea o problemă sau care considerau relațiile de cuplu o provocare și am fondat în 2010 cursul pentru femei „Feminitate la superlativ”, curs pe care l-am reluat in 2017 iar din 2022, la îndemnul colegelor mele psihologi, l-am îmbogățit cu noțiuni și tehnici practice despre erotismul spiritualizant – „ Eros și magie feminină”, curs care cuprinde 7 seminarii, pe care l-am început în online.

Tainele Constiintei

Te invit la o discuție intimă despre trăiri, conștientizări, revelații experimentate, dincolo de sfera de percepție a celor cinci simțuri umane. Te invit să pășim împreună pe un tărâm invizibil al posibilităților infinite, iar cheia descătușării potențialului tău este conștiința.
Pătrunde acolo - au spus înțelepții și vizionarii - și vei descoperi adevăratul izvor al tuturor lucrurilor.

Psiholog Experimentat

Aduce o viziune profundă și inovatoare în lumea psihologiei. Cu peste 20 de ani de experiență, este un ghid înțelept și un facilitator al transformării personale. Abordarea sa integrativă și pasiunea pentru psihoterapia jungiană o definesc ca pe o pionieră în explorarea profunzimilor psihicului. Este un promotor dedicat al feminității autentice și oferă suport înțelept în navigarea prin complexitatea relațiilor și dezvoltarea personală.

Terapeut integrativ

Îmbină armonios diversele modalități terapeutice pentru a sprijini transformarea și vindecarea. Cu peste 20 de ani de experiență, aduce o viziune cuprinzătoare asupra psihicului uman, oferind suport în procesul de descoperire a resurselor interioare și gestionare a dificultăților.

Pionier

Pionier în psihoterapia jungiană, deschide drumuri noi în înțelegerea și vindecarea sinelui. Cu peste 20 de ani de experiență, abordează profund aspectele psihologice, explorând în profunzime arhetipurile și simbolurile. Prin psihoterapia jungiană, devine călăuză în călătoria interioară, oferind instrumente și perspective inovatoare pentru a aduce lumină asupra umbrelor psihice și a facilita evoluția personală. Este un pionier dedicat în deschiderea unor noi orizonturi în înțelegerea profundă a psihicului uman.

Promotor

Elena Angela Roșcan, promotor al feminității autentice, inspiră femeile să-și descopere puterea interioară și să-și descopereesența autentică. Cu experiența vastă în psihoterapie, ea ghidează femeile în călătoria explorării și înțelegerii aspectelor profunde ale feminității. Prin programe inovatoare și înțelepciunea psihoterapiei jungiene, devine un catalizator pentru transformarea pozitivă și autenticitatea în viața femeilor.

Ghid

Ghid în relații și dezvoltare personală, oferă îndrumare și susținere în călătoria spre autodescoperire și relații sănătoase. Cu o expertiză vastă în psihoterapie, devine compasul care orientează oamenii către creșterea personală și împlinirea în relațiile interpersonale.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta