Prima pagină » Cosmin-Constantin Cimpanu

Cosmin-Constantin Cimpanu

by Terranova TV

Cosmin-Constantin Cimpanu

Realizator - Căutând Adevărul

TERRANOVA TV

Cine este?

La vârsta de 7 ani, a trăit o experiență pe care avea să o înțeleagă cu adevărat de abia mulți ani mai târziu. A conștientizat spontan, prin experiență, faptul că timpul așa cum îl percepem în general este o iluzie. Aproximativ 10 ani mai târziu, aflându-se într-o depresie acută, a trăit tot spontan o experiență care l-a pus pe calea pe care merge acum. Cuvintele care descriu îndeaproape această a doua experiență sunt acelea a „senzației de a fi peste tot în același timp”.

Informațiile din cărți și pregătirea ulterioară în domeniul spiritualității au venit să confirme și să ofere context experiențelor trăite în prealabil spontan și fără niciun fel de pregătire. Totul a culminat cu cea mai recentă experiență, care se alătură celor 2 din copilărie și care este dincolo de orice descriere. Rolul asumat a lui Cosmin este acela de a susține în această lume realizarea Identității Reale, Identitate care este cea a Infinitului Sinelui, și implicit susținere în depășirea suferinței care este experimentată de către toți cei care se simt ca fiind altceva decât Sinele.

Căutând Adevărul

Misiunea emisiunii „Căutând Adevărul” este aceea de a explora mesaje diverse, alese din multiple surse și de la autori diferiți, în așa fel încât cel care privește să poată să își dea seama care este punctul de convergență a diverselor surse. Intenția este aceea de a discuta mesajul venit dinspre surse care sunt aliniate Iubirii și Integrității.

Explorator al conștiinței

Cosmin-Constantin Cîmpanu este un veritabil explorator al conștiinței, călăuzindu-i pe ceilalți în călătoria lor interioară. Cu o înțelegere profundă a realității spirituale, el deschide porți către dimensiuni nevăzute, împărtășind cunoașterea dobândită din experiențele sale unice. Ca ghid în explorarea conștiinței, el oferă îndrumare în depășirea limitărilor ego-ului și descoperirea Identității Reale, provocând transformări profunde și eliberări spirituale.

Conducător

Se evidențiază ca un conducător de evoluție personală, ghidând indivizii pe drumul transformării și autodezvoltării. Cu viziunea sa clară și înțelepciunea dobândită din experiențe spirituale, el îi îndeamnă pe alții să exploreze potențialul interior, să depășească barierele ego-ului și să atingă culmile autentice ale Sinelui. Ca mentor în evoluția personală, Cosmin-Constantin inspiră și motivează, contribuind la construirea unei conștiințe superioare.

Ghid

Ghidează călătorii interioare spre evoluție și iluminare. Prin înțelepciunea sa spirituală, facilitează schimbări profunde, susținând transformarea  și descoperirea Adevărului. Din postura de ghid, împărtășește instrumente și perspective pentru a depăși blocajele mentale și a accesa potențialul nelimitat. Conducând către niveluri înalte de conștiință, el inspiră oamenii să-și depășească limitările.

Eliberator

Eliberator spiritual, împărtășește lumii din ceea ce este, ghidând oamenii spre Libertate. Cu o conștientizare profundă și înțelepciune spirituală, el facilitează eliberarea de iluziile ego-ului și îndrumă către esența autentică. Prin învățăturile sale, devine catalizatorul transformării spirituale, oferind instrumente pentru descoperirea adevăratei identități și transcenderea limitărilor mentale. Ca eliberator spiritual, încurajează explorarea conștiinței și conectarea cu dimensiuni superioare ale existenței, deschizând porți către o realitate mai cuprinzătoare și profundă.

Facilitator

Facilitator al Identității Reale, navighează cu dexteritate prin explorările conștiinței. Cu o abordare distinctivă, el ghidează căutătorii spre recunoașterea Infinitului Sinelui. Prin facilitarea conectării cu esența autentică, încurajează descoperirea și exprimarea autenticității. Ca ghid al Identității Reale, el oferă susținere în transcenderea iluziilor și în manifestarea potențialului autentic.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta