Prima pagină » Mariah Claudia Wotsch

Mariah Claudia Wotsch

by Terranova TV

Mariah Claudia Wotsch

Realizator - Față în față cu sine

TERRANOVA TV

Cine este?

De peste 15 ani fac, conștient și intenționat, propria călătorie către sine, o călătorie în care, pe parcursul a numeroase cursuri și formări, am început să-mi (re)amintesc Cine Sunt și Pentru Ce sunt aici.

Sunt pasionată de meditație, astrologie, Cheile Genelor, Human Design, pictură, dans.
Prin ceea ce fac și cum trăiesc, inspir oamenii să trăiască frumos, sănătos, holistic, cu sens, în acord cu planul divin al sufletului și având conștienta că suntem spirite eterne, întrupate în această existentă aici pe pământ și nu doar aceste simple corpuri efemere.

Față în față cu sine

Într-o lume în care suntem evaluați frecvent pe baza unor factori exteriori precum aspectul, realizările și statutul social, ne simțim tot mai deconectați de la esența noastră. Însă, adevărul este că, indiferent de ceea ce ai, cum arăți sau ce realizezi, ești demn și meriți toate lucrurile bune pe care viața le are de oferit. Pentru că ești important și valoros prin naștere.
Și emisiunea Față în Față cu Sine îți propune să te întorci către tine și să privești cu iubire în adâncul inimii tale. Împreună cu invitații mei, te invit să pornim în cea mai fascinantă călătorie - călătoria către sine - la capătul căreia vei fi capabil să-ți amintești Cine Ești și să Devii Cine Ești aici în aceasta viață.
Ești pregătit să pornim?

Călăuzitoare

Mariah Claudia Wotsch, gazda emisiunii "Față în Față cu Sine", se dezvăluie ca o călăuzitoare iscusită în călătoria spre autodescoperire și evoluție personală. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul dezvoltării personale, Mariah a parcurs o varietate de cursuri și formări în calitate de Life Coach acreditat, Theta Healer, NLP Practitioner, Terapeut Energetic, și Numerolog.

Profundă

Se remarcă prin profunzimea cu care abordează călătoria interioară a autodescoperirii. Cu o experiență solidă de peste 15 ani în domeniul dezvoltării personale, Mariah își împărtășește înțelepciunea cu privire la profunzimile inimii și ale sufletului.

Luminată

Cu o abordare autentică și o energie luminoasă, Mariah ghidează telespectatorii prin explorarea propriei lor esențe și descoperirea luminii care strălucește în fiecare. Prin emisiunea sa, devine un far de inspirație pentru cei care caută înțelegere, împuternicire și iluminare în calea lor către autenticitate și plenitudine.

Motivațională

Cu o prezență profundă și un simț incontestabil pentru conectarea cu publicul, Mariah devine un ghid motivator pentru toți cei care își doresc să exploreze sensurile ascunse ale existenței lor. Emisiunea sa devine astfel un far de lumină pentru cei care caută înțelegere, motivație și ghidare în călătoria lor personală.

Inspiratoare

Cu o poveste de viață bogată și o pasiune pentru dezvoltarea personală, Mariah împărtășește cu autenticitate și înțelepciune lecții prețioase despre autenticitate, compasiune și conștientizare. În fiecare episod, oferă nu doar cuvinte motivaționale, ci și ghidare practică pentru cei care doresc să-și transforme viețile și să atingă un nivel mai înalt de conștientizare.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta