Prima pagină » Luciana Prisecaru

Luciana Prisecaru

by Terranova TV

Luciana Prisecaru

Realizator - Vocea Interioara

TERRANOVA TV

Cine este?

Cu o intuiție uluitoare și un dar special descoperit încă din copilărie, povestea captivantă a acestei persoane remarcabile începe să prindă contur. La doar zece ani, a simțit că are capacități extrasenzoriale care o deosebesc de ceilalți.

Această experiență timpurie i-a deschis poarta către lumea subtilă a intuiției, iar ea a ales să exploreze această călătorie fascinantă.

Cu fiecare an care trece, Luciana mărturisește că devine tot mai conștientă de conexiunea ei cu lumea din jur și de informațiile pe care le primește intuitiv. În loc să ignore aceste semnale, ea a ales să le urmeze cu încredere, recunoscând că dincolo de lumea vizibilă există o forță misterioasă care ne călăuzește către desăvârșire.

Vocea interioară

Fiecare episod nu este doar o poveste, ci și o lecție de viață. Invitații noștri nu sunt doar vorbitori motivaționali, ci și ghizi autentici care vă vor încuraja să ascultați și să urmați propria voce interioară. Această emisiune este un loc sigur în care veți descoperi nu doar povești inspiraționale, ci și instrumente practice pentru a vă ghida propria călătorie.

Autodescoperire

O sursă de inspirație pentru cei din jur, atrăgându-i pe cei care caută o abordare holistică a sănătății mintale și emoționale.

Psiholog

Descoperă lumina transformării personale cu Luciana Prisecaru, psiholog dedicat călătoriei tale către echilibru și împlinire.

Consilier Dezvoltare Personală

Pășește pe drumul transformării personale cu Luciana Prisecaru, consilier dedicat dezvoltării tale personale.Cu o atitudine încurajatoare și o viziune orientată către creștere, Luciana te ghidează în explorarea potențialului tău interior și te sprijină în atingerea obiectivelor personale. 

Terapii Alternative

Explorează lumea terapiilor alternative alături de Luciana Prisecaru, specialist dedicat să îți ofere experiențe transformaționale.

Specialist coaching

Descoperă arta coaching-ului alături de Luciana Prisecaru, specialist dedicat să îți ghideze pasul către excelență și împlinire personală.Cu o abordare personalizată și o atenție deosebită la nevoile tale.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta