Prima pagină » Alina Tudor

Alina Tudor

by Terranova TV

Alina Tudor

Realizator - Povești de succes

TERRANOVA TV

Cine este?

Este coach certificat de International Coaching Federation (ICF), maestru practicant în programare neuro-lingvistică (ITS International, Ian McDermott), maestru practicant în terapia stărilor disociate (Meta International, Frank Pucelik), coach și consultant în schimbare generativă (IAGC, Robert Dilts & Stephen Gilligan), specialist în profilare LAB (Shelle Rose Charvet), coach certificat în strategii de succes (MindsetMaps International LLC, Robert Dilts & Mickey Feher).
Alina a studiat strategiile de succes ale leaderilor pe piața de business din lume pentru a înțelege și îndruma clienții să-și însușească un astfel de mindset, să trăiască o viață împlinită, să devină exemple pentru ceilalți și să contribuie la dezvoltarea societății.

Povești de succes

De multe ori, în călătoria noastră, obiectivele pe care le avem rămân în faza de proiect. “Nu pot” sau “nu știu cum” să ajung acolo unde îmi doresc, devin obstacole pe care le întâmpinăm pe drum. Poveștile oamenilor care au ajuns să-și îndeplinească visurile pot deveni o adevărată sursă de inspirație pentru noi.

Transformațională

Alina Tudor se impune ca fiind transformațională prin abilitățile sale remarcabile de coach și expert în dezvoltare personală. Certificată de International Coaching Federation (ICF) și maestră practicantă în diverse tehnici precum programare neuro-lingvistică și terapie a stărilor disociate, Alina aduce o perspectivă holistică și cuprinzătoare în ghidarea oamenilor spre transformare.

Inspiratoare

Cu o viziune clară asupra succesului și a vieții împlinite, Alina studiază strategiile liderilor globali și le împărtășește clienților săi, ajutându-i să-și construiască un mindset de succes. Prin emisiunea „Povești de Succes", devine o povestitoare a reușitelor, ilustrând că drumul către visurile personale este plin de învățături și realizări.

Ghid

Alina Tudor se definește ca un ghid datorită capacității sale de a oferi îndrumare și susținere în călătoria spre succes și împlinire personală. Ca și coach certificat de International Coaching Federation (ICF) și expert în tehnici de dezvoltare personală, Alina devine un far pentru cei care își doresc schimbări pozitive în viața lor.

Strategă

O strategă motivatoare datorită abilităților sale de a dezvolta planuri eficiente și de a inspira acțiune. Ca și coach certificat de International Coaching Federation (ICF), Alina utilizează strategii de succes pentru a ghida și motiva oamenii în călătoria lor spre realizare personală și profesională.

Expert

Expertă prin calificarea sa ca și coach certificat de International Coaching Federation (ICF) și prin stăpânirea unor tehnici avansate în domeniul dezvoltării personale. Cu o experiență vastă în programare neuro-lingvistică și terapie a stărilor disociate, Alina aduce un nivel înalt de cunoștințe și abilități în ghidarea altora spre succes.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta