Prima pagină » Mihaela Petrula

Mihaela Petrula

by Terranova TV

Mihaela Petrula

Realizator - Cum sa dam viata, vietii noastre

TERRANOVA TV

Cine este?

Cu o pasiune profundă pentru spiritualitate, Mihaela Petrula a dedicat peste două decenii lucrării cu si pentru oameni, împărtășindu-și cunoștințele și experiența într-un mod inspirat și transformator. Ca mentor pentru terapeuți și specialistă în hipnoterapie, mentor coach, coach de manifestare Mihaela s-a impus ca un ghid în domeniul dezvoltării personale și a devenit Master trainer pentru Institutul Theta.

Mihaela Petrula a dezvoltat programe de mentorat care nu doar că sprijină oamenii în călătoria lor, ci și îi încurajează să atingă noi nivele în evoluția lor personală. Cu o viziune clară și o expertiză profundă, ea a pus bazele unui program de manifestare și dezvoltare umană, oferind suportul necesar pentru creștere și dezvoltare într-un mod holistic.

Cu vizionarismul său, Mihaela a conceput un program inovator de manifestare și dezvoltare umană, oferind participanților instrumente și ghidare pentru a-și atinge obiectivele și pentru a realiza schimbări semnificative în viețile lor. Prin aceste inițiative, Mihaela Petrula devine un far de lumină pentru cei care caută creștere și înțelegere profundă a propriei lor ființe.

Cum sa dam viata, vietii noastre

Emisiunea "Cum sa dam viata, vietii noastre" isi propune sa aduca in fata dumneavoastra oameni ce au dat un sens DIFERIT vietii lor, ori au impactat pozitiv si pe cei din jurul lor.
Oameni minunati ce isi desfasoara activitatea in diverse domenii si prin ceea ce au ales, prin ceea ce au invatat, prin ceea ce au dezvoltat si trait la un moment cheie si-au trasformat viata intr-un mod frumos.
Vom afla impreuna, cum putem sa ne schimbam viata in bine atunci cand trairile, experientele, relațiile, situatiile exterioare ori mediul si tara arata cu totul altceva.
Vom vorbi despre acele momente cand totul pare sa nu mai functioneze asa cum a fost pana acum.
Si stii ca ai nevoie de ceva, acel ceva pentru o alta viata ca sa te regasesti.

Îndrumător

Mihaela Petrula, ghid și îndrumător în emisiunea "Cum să dăm viață, vieții noastre," este un călăuzitor experimentat în călătoria către sine și în transformarea personală. Cu o pasiune profundă pentru spiritualitate și dezvoltare personală, Mihaela devine un mentor inspirat și motivator, oferind instrumente și ghidare pentru cei care doresc să-și schimbe viața în mod pozitiv. În calitate de Master Trainer pentru Institutul Theta și specialist în hipnoterapie, Mihaela oferă cunoștințe profunde și practici transformative, ghidându-i pe ceilalți în călătoria lor către autodescoperire și împlinire. Emisiunea sa este un spațiu deschis în care experți din diverse domenii împărtășesc idei și inspirație pentru a susține publicul în creșterea și evoluția lor personală. Într-un mod încurajator și informativ, Mihaela Petrula devine un îndrumător prețios pentru cei care caută să-și transforme viețile și să descopere adevărata lor esență.

Facilitator

Mihaela Petrula, în calitate de facilitator de schimbare, joacă un rol crucial în călătoria transformării personale prin emisiunea sa "Cum să dăm viață, vieții noastre." Cu o abordare atentă și ghidare expertă, Mihaela devine catalizatorul schimbărilor pozitive în viețile celor care îi urmăresc emisiunea. Prin cunoștințele sale profunde în domeniul spiritualității, hipnoterapiei și dezvoltării personale, ea creează un spațiu în care publicul poate explora și adopta schimbări semnificative. Cu empatie și înțelegere, Mihaela facilitează procesul de autocunoaștere și încurajează ascensiunea spre un nivel superior de conștientizare și împlinire personală.

Conector

Prin empatie și pasiune, Mihaela creează un spațiu unde indivizii pot împărtăși experiențe, învățăminte și sprijin reciproc. Această abordare unică contribuie la formarea unei comunități unite, în care oamenii se simt conectați, încurajați și inspirați să își împărtășească călătoriile personale și să se dezvolte împreună. Mihaela devine astfel un facilitator vital în construirea legăturilor autentice și în promovarea solidarității în cadrul comunității.

Mentor

Mihaela Petrula, în calitate de mentor, este farul de lumină care îndrumă participanții către o călătorie interioară profundă prin emisiunea sa "Cum să dăm viață, vieții noastre." Cu peste două decenii de experiență în lucrul cu oamenii și expertiză în domeniul hipnoterapiei, coaching-ului de manifestare și dezvoltării personale, Mihaela devine ghidul încrederii pentru cei care își doresc să exploreze și să își maximizeze potențialul. Prin programele sale inovatoare de mentorat, oferă suport practic și învățături esențiale pentru atingerea obiectivelor personale și transformarea vieții într-un mod pozitiv și semnificativ. Cu abilități remarcabile de comunicare și empatie, Mihaela Petrula inspiră încredere și determinare, contribuind la evoluția continuă a celor pe care îi îndrumă.

Ghid spiritual

Cu o înțelegere profundă a căutărilor spirituale, Mihaela oferă îndrumare și sprijin în călătoria către autenticitate și conștiență superioară. Prin practicile sale, inclusiv hipnoterapia și coaching-ul manifestării, devine farul care luminează calea către explorarea sinelui și a dimensiunilor mai înalte ale existenței. În emisiunea sa, "Cum să dăm viață, vieții noastre," Mihaela împărtășește înțelepciunea sa spirituală și creează un spațiu sacru pentru cei în căutarea conexiunii profunde cu propria lor esență spirituală.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta