Prima pagină » Magdalena Irimia

Magdalena Irimia

by Terranova TV

Magdalena Irimia

Realizator - Dă mai departe

TERRANOVA TV

Cine este?

Magdalena Irimia este o persoană care emană în jurul ei entuziasm, autenticitate și încredere. Rădăcinile îi sunt adânc înfipte într-un oraș cultural și emblematic al tării, Iașiul, iar valorile și educația vin din seva familiei. Având la bază studii economice, a urmat firesc o carieră de 16 ani în domeniul bancar, viața și sufletul îndrumându-i in paralel pașii către Terapia Bowen, împlinindu-se deja 12 ani de practică cu succes în acest domeniu.
Încă din copilărie și-a pus întrebări despre sensul vieții manifestând aplecare și interes către dezvoltarea umană.
În prezent, Magdalena își desfășoară activitatea în cadrul proiectului Terranova TV, îmbinând cu succes și latura sa antreprenorială.

Dă mai departe

În cadrul acestei emisiuni îmi doresc să ne îmbogățim cu bune practici din experiențele personale, profesionale și de viață ale invitaților, pe care să le dăm mai departe și să încercăm să le aplicăm și în viețile noastre. „Dă mai departe” este o emisiune din care fiecare își poate lua ceea ce i se potrivește.

Îndrumătoare

Magdalena Irimia, gazda încântătoare a emisiunii „Dă mai departe”, se evidențiază prin rolul său îndrumător, ghidându-ne cu pasiune și înțelepciune prin diverse experiențe de viață. În calitate de îndrumătoare, Magdalena devine un far luminos, încurajându-ne să descoperim și să împărtășim poveștile noastre, să ne inspirăm unii pe alții.

Implicată

Implicarea  Magdalenei se reflectă în fiecare detaliu al emisiunii, de la alegerile tematice până la selecția atentă a invitaților. Prin intermediul „Dă mai departe”, ea se dedică aducerii în prim plan a poveștilor inspiraționale și a experiențelor semnificative ale oamenilor din comunitatea sa și nu numai.

Deschisă

Deschiderea  Magdalenei nu se oprește la ecran, se extinde și în sfera personală și antreprenorială. Fiind creatoare de lumânări din ceară naturală de albine și cu o carieră solidă de 16 ani în domeniul bancar, Magdalena își îmbină expertiza cu entuziasmul deschis de a explora noi dimensiuni ale vieții.

Inspirațională

Emană inspirație în fiecare acțiune, transformându-se într-o prezență cu adevărat inspirațională. Prin cuvintele sale și prin exemplul personal, reușește să atingă sufletele celor din jur, provocându-i să-și descopere propriul potențial și să aspire la mai mult

Încurajatoare

În fiecare ediție a emisiunii, Magdalena creează un mediu empatic și susținător, încurajând oamenii să împărtășească poveștile lor și să ofere învățăminte prețioase din experiența lor de viață. Cu un zâmbet cald și vorbe încurajatoare, ea motivează și susține fiecare invitat să împărtășească cu încredere ceea ce a învățat și cum a depășit obstacolele.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta