Prima pagină » Servicii

Servicii

by Terranova TV

SERVICII MEDIA PERFORMANTE

Studiourile TV Terranova s-au născut din viziunea fondatorului vizionar Ioan Prisecaru, în cadrul Academiei Terranova. Gândite ca spații în care cunoașterea poate fi împărtășită și transmisă către publicul larg, studiourile dotate cu aparatură perfomantă pun la dispoziție cadrul ideal unde tu poți fi pus în valoare!

Solicită acum o ofertă personalizată!

Alege serviciile studiourilor Terranova , partenerul tău de încredere!

TERRANOVA TV

SERVICII

Filmare

Descoperă puterea filmării profesionale și bucură-te de avantajele pe care le poate aduce afacerii tale! Oferim servicii de înregistrare audio-video care te vor ajuta să-ți scalezi afacerea și să atragi un interes crescut față de brandul tău. Asiguram asistenta tehnica regie platou; asistență tehnică profesională lumini; prelucrare platou; prelucrare primară material brut.

Productie audio/video

Pentru a-ți asigura că înregistrarea ta este de cea mai înaltă calitate, beneficii de asistență de producție și un set-up de filmare permanent sunt incluse în serviciile noastre. Echipa noastră de experți se va asigura că toate aspectele tehnice sunt gestionate cu profesionalism, iar tu te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat - mesajul tău și interacțiunea cu publicul tău.

Editare audio/video

Descoperă serviciile noastre profesionale de editare audio-video și adu-ți conținutul la nivelul următor! Indiferent dacă ai înregistrat deja materiale sau intenționezi să o faci, echipa noastră de experți este pregătită să transforme înregistrările tale într-un produs final de înaltă calitate.

Promovare

Pentru promovarea afacerii  si a serviciilor/produselor dumneavoastră, Televiziunea Terranova va propune următoarele servicii media:

  • Invitație in una dintre emisiunile noastre TV-promovare echipa, brand, link emisiune:
  • Banner online– postat pe site – promovare brand, promoții, site și facebook client.

Cui ne adresăm?

Ne adresăm creatorilor de conținut media & on-line /antreprenorilor care doresc să beneficieze de un spațiu nou, versatil, care poate fi accesorizat după preferințe și necesități astfel încât calitatea oferită să fie la cele mai înalte standarde.

Inspiră

Terranova TV te îndeamnă să visezi în mare și să acționezi cu încredere.

Educă

Terranova TV este sursa ta de inspirație și învățare continuă.

Evoluează

Învață, crește și evoluează alături de noi.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta