Prima pagină » Maura Anghel

Maura Anghel

by Terranova TV

Maura Anghel

Realizator - Poveștile din jurul tău

TERRANOVA TV

Cine este?

Maura Anghel este de profesie jurnalist, Fondatoarea Școlii de Comunicare și Atitudine pentru Copii și Tineri si Fondatoarei Clubului de Jurnalism și Public Speaking pentru Copii și Tineri din Iași, Președinte cofondator al Asociației Kreativis, Director-fondator al revistei Glare, autor de carte si moderator de emisiuni TV.

Maura Anghel coordoneaza Departamentul de Cultură și Culte din cadrul Ziarului Evenimentul Regional al Moldovei si realizeaza zilnic reportaje si interviuri pentru pagina de ziar dedicata subiectelor de interes cu personalități din diferite domenii de activitate.

Maura mai este si: Coordonator editorial și expert media, Coordonatoare de spectacole caritabile, Organizator de evenimente culturale, educaționale și sociale, Consultant imagine și comunicare, PR, coordonator activitate de imagine, redactare comunicate de presă, organizator de evenimente pentru promovarea firmei, dezbateri publice, coordonare în social media.

Poveștile din jurul tău

Emisiunea TV cu titlul "Poveștile din jurul tău" este o călătorie emoționantă prin universul poveștilor neașteptate și profunde care se țes în jurul nostru în fiecare zi. Fiecare episod te poartă în inima unor comunități diferite, explorând poveștile personale ale oamenilor care trăiesc printre noi.

Vizual, emisiunea este captivantă și plină de culoare, captând esența fiecărei comunități prin cadrele sale vii și autentice.
Prin "Poveștile din jurul tău", telespectatorii sunt invitați să privească lumea prin ochi diferiți și să descopere frumusețea și complexitatea vieților care se desfășoară în jurul lor. Este o emisiune care celebrează umanitatea, diversitatea și puterea poveștilor personale de a inspira și a aduce oamenii împreună.

Empatică

Maura Anghel, realizatoarea emisiunii "Poveștile din jurul tău", se remarcă prin empatia sa incontestabilă. Cu o abilitate naturală de a se conecta la nivel profund cu oamenii, Maura aduce în prim-plan poveștile umane cu o sensibilitate aparte. Fiecare episod este un voyage emoțional, unde empatia sa devine un instrument puternic de transmitere a autenticității și vulnerabilității. În acțiunile și interacțiunile sale, Maura Anghel reușește să creeze un spațiu în care telespectatorii simt că poveștile lor sunt auzite și înțelese. Cu o prezență caldă și încurajatoare, Maura aduce o notă distinctivă de empatie în lumea televiziunii, construind legături autentice și punând accentul pe conexiunea umană în fiecare interviu. Emisiunea devine astfel nu doar un spectacol vizual, ci și o experiență emoțională profundă, datorită empatiei și implicării sincere ale lui Maura Anghel.

Inovatoare

Maura Anghel, gazda plină de inovație a emisiunii "Poveștile din jurul tău", aduce un suflu proaspăt în peisajul televiziunii cu abordarea sa inovatoare. Cu curajul de a explora subiecte neconvenționale și de a aduce în prim-plan povești surprinzătoare, Maura redefinește experiența televizuală. Cu un ochi ager pentru a descoperi aspecte inedite ale vieților oamenilor, ea transformă emisiunea într-un teren al descoperirii continue. Inovația lui Maura se reflectă și în modul în care abordează subiectele, aducând un cadru proaspăt și modern în prezentarea poveștilor umane. Prin stilul său inovator, Maura Anghel consolidează emisiunea ca o sursă captivantă și relevantă pentru telespectatori, oferindu-le o experiență unică și memorabilă în fiecare episod.

Comunicativă

Adina Martinescu se distinge prin natura ei extrem de comunicativă, transformând fiecare interacțiune într-un dialog plin de semnificație și autenticitate. Cu abilități remarcabile de comunicare, reușește să creeze conexiuni puternice și să transmită mesajele sale într-un mod clar și captivant.

Educațională

Cu pasiunea ei pentru învățare continuă și pentru a împărtăși cunoștințele, Maura Anghel face ca fiecare episod să fie o călătorie educativă pentru telespectatori, inspirând curiozitatea și stimulând gândirea critică. Prin această abordare educațională, emisiunea sa devine un instrument esențial pentru cei care doresc să descopere și să înțeleagă lumea din jurul lor.

Captivantă

Maura Anghel, gazda emisiunii "Poveștile din jurul tău", se evidențiază prin prezentări captivante, capturând privirea și inima telespectatorilor în fiecare episod. Cu o abordare narativă ingenioasă, Maura aduce poveștile la viață, transformându-le în experiențe captivante. Fiecare moment devine o călătorie emoționantă, iar modul său convingător de a comunica conferă emisiunii o calitate captivantă.
Maura reușește să atragă atenția publicului, oferind nu doar informații, ci și o experiență memorabilă. Emisiunea devine astfel un adevărat spectacol al poveștilor umane, iar Maura Anghel este maestrul captivant al acestui univers fascinant, gata să captiveze și să inspire în fiecare moment.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta