Prima pagină » Camelia Buligoanea

Camelia Buligoanea

by Terranova TV

Camelia Buligoanea

Realizator - Eu Sunt

TERRANOVA TV

Cine este?

Camelia Buligoanea este o profesionistă experimentată în domeniul psihologiei și al resurselor umane, aducând o combinație inovatoare de expertiză și cunoștințe extinse în serviciul clienților săi. Are o pregătire solidă, inclusiv atestate în psihoterapie integrativă și psihologie clinică, precum și un master în psihologie clinică și intervenție psihologică, Camelia își aduce contribuția semnificativă în sfera psihologică.
Având carieră impresionantă, Camelia a obținut certificări în coaching și un MBA cu specializare în resurse umane, consolidându-și astfel expertiza în domeniul resurselor umane și al dezvoltării personale. Această combinație unică de cunoștințe o plasează într-o poziție privilegiată pentru a aborda nevoile complexe ale clienților săi și pentru a facilita transformările semnificative în viețile lor.
Datorită experienței sale bogate, reușește să abordeze cu succes o gamă largă de situații, precum gestionarea stresului și a anxietății, dezvoltarea abilităților de leadership și îmbunătățirea relațiilor interpersonale. Camelia oferă un mediu de încredere și empatie pentru clienții dornici să exploreze și să înțeleagă mai profund aspectele lor interioare, sprijinindu-i în procesul de auto-descoperire și de transformare personală.

Eu sunt

Misiunea emisiunii “EU SUNT” este de a crea un spațiu de siguranta, crestere si dezvoltare personala, un spatiu in care sa ne simtim conectati autentic la interiorul nostru, dar si cu ceilalti oamenii, in care alaturi de specialisti vom aborda teme de actualitate si de maxim interes pentru ascultatorii nostri.

Îndrumătoare

În calitate de îndrumătoare, Camelia se remarcă prin empatie și atenție la nevoile individuale ale clienților săi. Folosind o varietate de tehnici și abordări, ea facilitează procesul de autocunoaștere și încurajează explorarea profundă a resurselor interioare.

Motivatoare

Camelia Buligoanea nu doar oferă cuvinte motivaționale, ci și instrumente practice și strategii adaptate fiecărui client. Cu entuziasm și determinare, ea devine un catalizator al schimbării, inspirându-i pe ceilalți să-și transforme visele în realitate și să depășească provocările cu încredere.

Inspirată

Inspirată de dorința de a aduce lumină în viețile celor din jur, Camelia combină cunoștințe solide în domeniul psihologiei cu o atitudine pozitivă și motivatoare. Ea încurajează persoanele să își exploreze potențialul, să-și depășească limitele și să-și atingă obiectivele cu încredere.
Camelia Buligoanea strălucește ca o sursă de inspirație prin abordarea sa pasionată și dedicată în domeniul psihologiei și psihoterapiei. Cu o viziune inspirată, îndrumă spre schimbări pozitive și descoperiri interioare profunde.

Empatică

Camelia strălucește ca un ghid empat alături de cei care călătoresc prin provocările vieții. Cu o abordare profund empatică, Camelia se conectează cu oamenii la nivel emoțional, oferind un spațiu sigur pentru a explora și a înțelege mai bine propria lor experiență.

Eficiență

Prin abordarea sa eficientă, Camelia identifică rapid nevoile și obiectivele clienților, adaptând metodele terapeutice pentru a maximiza impactul într-un timp optim. Ea pune la dispoziție instrumente și strategii practice, facilitând astfel procesul de dezvoltare personală și depășire a obstacolelor.
Camelia Buligoanea se remarcă prin eficiență și profesionalism în domeniul psihologiei și psihoterapiei. Cu un atestat în psihoterapie integrativă și o bogată experiență practică, Camelia oferă clienților săi un suport orientat spre soluții și rezultate tangibile.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta