Prima pagină » Iuliana Mușetescu

Iuliana Mușetescu

by Terranova TV

Iuliana Mușetescu

Realizator -Viata ca Arta

TERRANOVA TV

Cine este?

Cu o educație în teatru și muzică (de la Școala de muzică din Piatra Neamț până la doctoratul în artele spectacolului de la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași), Iuliana a început să fie interesată, în perioada în care a activat ca actriță (Iași, Piatra-Neamț, Galați, București), de tipurile de terapie prin teatru și artele spectacolului.
Astfel, a ajuns să studieze psihologia, art-terapia și psihodrama. În prezent, explorează prin activitatea profesională și socială, valorile terapeutice ale artei. A înființat „Compania de Artă Socială și Educația Alternativă”, prin intermediul căreia susține recitaluri tematice, spectacole terapeutice și ateliere artă (după concepte proprii).

Viata ca Arta

La venirea în această viață fiecare dintre noi aduce cu sine talanții care îl vor ajuta să-și îndeplinească misiunea pentru care s-au născut. Cum putem face că această călătorie sa fie încununată de frumusețe, iubire și armonie? Cum putem aduce aceste calități in toate domeniile vieții noastre: social, personal, profesional? Cum putem face că viața noastră să fie o operă de artă?

Vizionară

Ca terapeut și artist, Iuliana Mușetescu dezvoltă și implementează metode creative și experimentale, fiind mereu deschisă către noi orizonturi în domeniul terapiei prin artă. Abordarea sa transcende limitările convenționale, oferind un cadru în care indivizii pot explora, în mod autentic, propria lor lume interioară.

Călăuzitoare

În calitate de terapeut și artist, Iuliana acționează ca o "Călăuzitoare" prin intermediul căreia indivizii pot naviga prin meandrele propriilor lor emoții, gânduri și aspirații. Împărtășind din cunoștințele sale în teatru, psihologie și artă, ea deschide uși către introspecție și înțelegere profundă.

Comunicativă

Adina Martinescu se distinge prin natura ei extrem de comunicativă, transformând fiecare interacțiune într-un dialog plin de semnificație și autenticitate. Cu abilități remarcabile de comunicare, reușește să creeze conexiuni puternice și să transmită mesajele sale într-un mod clar și captivant.

Motivatoare

O sursă constantă de încurajare și susținere pentru cei care își doresc să își atingă potențialul maxim. Prin empatie și înțelegere, ea mobilizează oamenii să își depășească barierele, să își descopere resursele interioare și să se îndrepte către obiectivele lor cu determinare.

Vibrantă

Cu o abordare empatică în activitatea sa de consilier și terapeut, Iuliana Mușetescu își folosește cunoștințele în domeniul psihologiei pentru a ajuta oamenii să-și exploreze emoțiile, să depășească obstacolele și să își găsească echilibrul interior. Receptivă la nevoile și trăirile celor din jur, oferind un spațiu sigur și sprijin emoțional. În emisiunea sa "Viata ca Arta," abordează subiecte sensibile cu sensibilitate și deschidere, creând un mediu în care oamenii se simt înțeleși și acceptați.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta