Prima pagină » Tudor-Ștefan Rotaru

Tudor-Ștefan Rotaru

by Terranova TV

Tudor-Ștefan Rotaru

Realizator - Întâlnire pe Cale

TERRANOVA TV

Cine este?

Sunt psihoterapeut, lector universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie, doctor în psihologie (din 2012), doctor în filosofie (din 2023), absolvent de psihologie și filosofie, șef de promoție. În 2003 am absolvit Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Vasile cel Mare” Iași iar în prezent sunt student teolog la Centrul Ortodox de Studii și Cercetare „Dumitru Stăniloae” din Paris. În UMF predau bioetică și consiliere psihologică.

Sunt acreditat de către Colegiul Psihologilor din România atât ca psihoterapeut ericksonian cât și ca psihoterapeut cognitiv-comportamental. În 2013, am primit distincția la nivel național ”Profesor Bologna” conferită de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Întâlnire pe Cale

Cine își vindecă sufletul, își vindecă viața! La emisiunea „Întâlnire pe Cale” participă psihoterapeuți, medici, filosofi, consilieri și duhovnici ortodocși, pentru a pune început bun păcii noastre sufletești. Discutăm despre sănătate mintală, dezvoltare personală, împrejurări vindecătoare de viață și despre valori. De vreme ce „mlădița nu poate să aducă roadă de la sine”, căutăm să ne altoim conversațiile în Adevăr și Viață. Sunt psihoterapeutul Tudor-Ștefan Rotaru, și propun să ne întâlnim, la fiecare ediție a emisiunii, pentru un cuvânt de folos, un sfat practic și (cine știe?) pentru o schimbare mult așteptată!

Vizionar

Tudor-Ștefan Rotaru, realizatorul emisiunii "Întâlnire pe Cale", se evidențiază ca un adevărat vizionar în lumea media, conturând o platformă unde povestea fiecărui invitat devine o călătorie captivantă și plină de învățăminte. Cu viziunea sa clară și receptivitatea la diversitate, Tudor-Ștefan creează interviuri care transcend limitările și aduc în prim-plan poveștile inspiraționale, conturate cu intuiție și profunzime. Prin emisiunea sa, devine o sursă de insight-uri și idei inovatoare, ghidând telespectatorii într-o călătorie vizionară în lumea diverselor experiențe umane.

Captivant

Cu abilități remarcabile de comunicare și un stil autentic, el transformă fiecare întâlnire într-o experiență captivantă, aducând în prim-plan poveștile pline de emoție și autenticitate ale invitaților săi. Prin interviurile sale, Tudor-Ștefan reușește să creeze conexiuni puternice și să captiveze privitorii, oferindu-le o incursiune memorabilă în lumea diversității umane și a experiențelor inspiraționale.

Empatic

Cu un simț al conectării profund și autentic, el aduce în prim-plan experiențele și emoțiile oamenilor, creând astfel un spațiu în care telespectatorii se pot regăsi și înțelege mai bine universul celorlalți. Prin empatia sa incontestabilă, Tudor-Ștefan transformă fiecare întâlnire într-o experiență umană deosebită și memorabilă.

Inovator

Cu o viziune progresistă și o pasiune pentru explorarea unor idei noi, Tudor-Ștefan redefinește normele televiziunii și oferă publicului său o perspectivă captivantă și modernă asupra lumii. Este un pionier în domeniul producției media, aducând noutate și inovație în fiecare episod al emisiunii sale.

Inspirat

Tudor-Ștefan Rotaru, realizatorul emisiunii "Întâlnire pe Cale", se impune ca o sursă constantă de inspirație. Cu abordarea sa profundă și plină de înțelepciune, aduce povești și întâlniri care ating corzi sensibile și stârnesc pasiunea pentru viață. Prin interviurile sale autentice și atmosfera sa captivantă, Tudor-Ștefan oferă telespectatorilor ocazia de a se conecta la sursele de inspirație și motivație din jurul lor, transformând fiecare moment într-o călătorie memorabilă.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta