Prima pagină » Adriana Miclea

Adriana Miclea

by Terranova TV

Adriana Miclea

Realizator - Perspective feminine

TERRANOVA TV

Cine este?

Sunt specialist în domeniul psihologiei și coaching-ului, având studii absolvite la Facultatea de Psihologie din Cluj și la Institutul de Neurolingvistică din Lyon.
Experiența mea include formarea în dans energetic și participarea la diverse evenimente organizate de Academia de Coaching Integrativ, sub îndrumarea lui Ioan Prisecaru.
Cu 20 de ani în urmă, am emigrat în Franța, unde mi-am stabilit rezidența și am continuat să-mi dezvolt expertiza în domeniul terapiei prin dans. În ultimii doi ani, am fost angajat într-un proces intensiv de formare în dans terapie la Lyon, la Academia de Dans Terapie, condusă de Fabienne Courmont. Mă mândresc cu faptul că am deschis in aceasta primăvară Şcoala de dans terapie in Bucuresti, dupa o franciza franceza a Academiei de dans terapie, dupa metoda Fabienne Courmont, fiind reprezentanta legala a acestei Academii in Romania.
În prezent, urmez un curs de formare în Metoda Referențialului de Naștere, aplicată în contextul tarotului ca metodă de cunoaștere.
Totodată sunt organizator de evenimente si PR pt firma de inteligentă artificiala Zenko care de curând s-a lansat in Romania.
De asemenea, realizez si moderez la in cadrul televiziunii Terranova emisiunea: Întâlnire cu oameni remarcabili.

Perspective feminine

Am fost întotdeauna captivată de poveștile de viață ale oamenilor, mai ales ale celor care au reușit să renască din propriile răni, asemenea mie. Mă dedic să aduc în prim plan oameni obișnuiți, dar extraordinari în realizările lor, personalități ale căror fapte memorabile nu au primit mereu atenția pe care o merită în mass-media.

Psiholog

Adriana Miclea, gazda emisiunii "Perspective feminine", strălucește ca o psihologă dedicată, ghidând audiența printr-o călătorie introspectivă, oferind înțelegere profundă și soluții practice pentru o viață echilibrată și armonioasă. Cu empatie autentică, explorează subiecte sensibile și aduce expertiză psihologică, fiind un far de lumină în căutarea sinelui și a relațiilor sănătoase.

Motivațională

Cu expertiza sa în domeniul psihologiei, emisiunea devine un far de lumină pentru cei ce caută înțelegere și inspirație. Adriana, apreciată pentru abordarea sa profesionistă, transmite mesaje motivate care rezonază cu publicul, oferind soluții practice pentru o viață împlinită.

Încurajatoare

Adriana Miclea, gazda emisiunii "Perspective feminine", se impune ca o prezență încurajatoare în lumea televiziunii. Cu o abordare plină de empatie și înțelegere, ea devine un ghid al încurajării pentru fiecare telespectator. Emisiunea sa este o oază de inspirație, oferind perspective pozitive și soluții încurajatoare pentru provocările vieții cotidiene.

Empatică

Ca psiholog dedicat, abordarea ei empatică aduce o conexiune autentică cu telespectatorii. În fiecare episod, ea explorează subiecte sensibile, oferind suport și înțelegere pentru experiențele diverse ale femeilor. Prin empatia sa autentică, Adriana creează un spațiu sigur în care oamenii se simt auziți și înțeleși, inspirând schimbări pozitive și încurajând dezvoltarea personală.

Vibrantă

Cu entuziasmul ei contagios, Adriana creează un mediu vibrant și inspirant, invitând telespectatorii să exploreze și să îmbrățișeze diversitatea experiențelor feminine într-un mod autentic și plin de vitalitate.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta