Prima pagină » Alisa Bălașa

Alisa Bălașa

by Terranova TV

Alisa Bălașa

Realizator - Traiește autentic

TERRANOVA TV

Cine este?

Alisa este în primul rând un om pentru oameni, coach, trainer și speaker certificat Maxwell Leadership Certified Team, consultant comportamental prin metoda Maxwell D.I.S.C.
Prin procesele ei de coaching ghidează oamenii în a-și identifica viziunea potrivită pentru a câștiga bani în timp ce sunt fericiți și a trăi o viață autentică.
În prezent, Alisa are o afacere de coaching, iar scopul acesteia este să contribuie la îndeplinirea cât mai multor visuri.

Alisa susține că nu știe totul, că visurile nu se ating peste noapte, însă a fost martoră la multe transformări în procesele ei de coaching și ne spune că orice persoană are potențialul de a-și trai viața pe care și-o dorește, atâta timp cât își asumă

Trăiește autentic

Prin emisiunea ,,Trăiește autentic”, Alisa va aduce în fața voastră invitați care au ales în viață să își trăiască talentele și pasiunile lor, chiar dacă nu au făcut asta de la începutul carierei lor.
Ne dorim ca toți cei care vor urmări emisiunea să conștientizeze că indiferent de jobul și vârsta pe care o au, ei pot sa aibă o carieră bazată pe talentele lor și pot câștiga și din ceea ce îi face pe ei unici. Vor fi aduși în fața voastră antreprenori care au ales să își trăiască pasiunea și care au înțeles că a fi autentici te poate duce la succes.

Motivatoare

Alisa Bălașa este o forță motivațională, o ghidă pasionată care inspiră și mobilizează oamenii să-și atingă potențialul maxim. Ca și coach dar și trainer certificat, aduce o viziune captivantă asupra transformării personale și profesionale. Cu abordarea sa dinamică și încrezătoare, motivează indivizii să-și identifice viziunea și să-și transforme visele în realitate. Energia sa contagioasă și optimismul său autentic sunt instrumente cheie în procesul său de a ghida oamenii către succes și împlinire.

Comunicativă

Abordarea sa comunicativă se bazează pe ascultare activă și înțelegere profundă, construind legături autentice cu cei pe care îi ghidează. Capacitatea sa de a transmite concepte complexe într-un mod accesibil și motivațional face ca fiecare interacțiune să fie valoroasă și benefică. Alisa nu doar transmite informații, ci și cultivă un schimb reciproc de idei, încurajând participarea activă și construirea unei înțelegeri comune.

Comunicativă

Adina Martinescu se distinge prin natura ei extrem de comunicativă, transformând fiecare interacțiune într-un dialog plin de semnificație și autenticitate. Cu abilități remarcabile de comunicare, reușește să creeze conexiuni puternice și să transmită mesajele sale într-un mod clar și captivant.

Încrezătoare

Emană încredere prin fiecare aspect al personalității sale, fiind o prezență puternică și motivatoare. În calitate de coach și trainer certificat, ea inspiră încredere prin cunoștințele sale solide și abilitățile practice. Cu o viziune clară și determinare, Alisa ghidează oamenii spre atingerea obiectivelor lor, transmițându-le încredere în propriul potențial.

Înțeleaptă

Cu o abilitate remarcabilă de a înțelege complexitatea umană, Alisa navighează cu eleganță prin provocări și oferă ghidare cu înțelepciune. Este deschisă să împărtășească lecțiile învățate din propriile experiențe și să ofere perspectiva sa clarvă asupra situațiilor. În calitate de lider și mentor, Alisa se distinge prin capacitatea de a înțelege subtilitățile vieții și de a împărtăși înțelepciunea sa cu generozitate.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta