Prima pagină » Alexandru Antonie

Alexandru Antonie

by Terranova TV

Alexandru Antonie

Realizator - Evolution Parenting System

TERRANOVA TV

Cine este?

Sunt Terapeut, Coach, Facilitator de Proces și Trainer și am lucrat în format individual și de grup cu mii de oameni. Mi-am dorit să creez un cadru de manifestare și conectare la un nivel de vibrație cât mai înalt, la care să se poată racorda un număr cât mai mare de oameni. Din acest motiv am generat o serie de proiecte pornind de la conferințe până la cursuri, tabere de o săptămână și programe de formare de câteva luni în care oamenii să experimenteze cele mai profunde și avansate stări de conștiință umană. Am abordat teme precum vindecarea transgenerațională prin regresii în vieți anterioare, dinamici de cuplu și familie, parenting, vindecarea traumelor, dinamici financiare, stimă de sine și atingerea obiectivelor, valori de destin și altele.

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Evolution Parenting System

Copilul vine să te ajute să scoți la suprafață tot ceea ce este îngropat la nivel de subconștient, adică tot ceea ce tu, ca părinte, suprimi. Copilul vine să identifice foarte clar care sunt lipsurile tale, iar locurile unde tu ai rămas copil în interiorul tău și nu te-ai dezvoltat la nivel emoțional, indică zonele în care vei avea tot felul de dinamici cu copilul tău, pentru că el nu face altceva decât să oglindească ceea ce este ascuns la nivel de subconștient.

Terapeut

Alexandru Antonie este un terapeut dedicat, cu o viziune profundă asupra vindecării și transformării individuale. Cu o experiență vastă în lucrul atât individual, cât și în grup, el își aduce contribuția esențială la evoluția și echilibrarea emoțională, mentală și energetică a clienților săi. Prin abordarea sa empatică și integratoare, terapia cu Alexandru Antonie devine o călătorie de autodescoperire și eliberare a potențialului interior. Este ghidul care te încurajează să explorezi adâncimile ființei tale pentru a atinge stări de liniște, pace și înțelegere interioară.

Trainer

Cu abilități remarcabile de facilitare și instruire, el aduce în mod constant în fața participanților săi o perspectivă proaspătă și inovatoare asupra proceselor de învățare. Cu un accent deosebit pe integrarea practicilor transformative, training-urile sale oferă participanților instrumente practice pentru a-și îmbunătăți abilitățile și performanța. Prin abordarea sa dinamică și interactivă, Alexandru Antonie transformă învățarea într-o experiență captivantă și profundă, inspirând schimbări semnificative în viețile celor pe care îi ghidează. Este un ghid de încredere în călătoria spre excelență și autodezvoltare.

Inovator

Ca inovator, el integrează concepte contemporane și practici inovatoare în procesele sale de lucru, oferind o experiență autentică și captivantă pentru cei cărora le ghidează călătoria către evoluție personală și succes. Cu viziunea sa progresistă, Alexandru Antonie deschide noi orizonturi în descoperirea și aplicarea unor metode eficiente pentru dezvoltarea individuală. Este un pionier dedicat în aducerea inovației în lumea autodescoperirii și a creșterii personale.

Ghid

Cu experiență vastă în domeniul dezvoltării personale, el îți oferă îndrumare și susținere pentru a naviga cu succes prin provocările vieții și pentru a-ți atinge potențialul maxim. Ca ghid, el facilitează procese de învățare și transformare, oferindu-ți instrumente practice și perspective înțelepte pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a crea schimbări durabile în viața ta. Cu abilități de comunicare remarcabile și o atitudine orientată către soluții, Alexandru Antonie este acolo pentru a te inspira și a te ghida către evoluția ta personală continuă. Este un partener de încredere în călătoria ta către autodescoperire și succes.

Vizionar

Alexandru Antonie este un vizionar dedicat, aducând lumina unei viziuni clare și inspiratoare asupra evoluției personale. Cu ochiul fixat pe orizonturile îndrăznețe, el explorează terenuri neumblate ale potențialului uman și inspiră alții să-și descopere și să-și atingă visele. Ca vizionar, el deschide calea pentru inovație și excelență, provocând status quo-ul și găsind căi noi și progresive pentru a atinge înălțimi neexplorate în dezvoltarea personală.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta