Prima pagină » Adelaida Săcăluș

Adelaida Săcăluș

by Terranova TV

Adelaida Săcăluș

Realizator - Povestea de Luni

TERRANOVA TV

Cine este?

Sunt Adelaida Săcăluș, un om de marketing și comunicare autentic și onest, mereu cu inima la purtător. Sunt antreprenor de aproape 3 ani și fondatoarea a două business-uri care aduc multă valoare comunității din jur, Creatori De Context - primul HUB de marketing și comunicare online din România și Căsuța de la Cotești, un brand de referință în turismul rural pe segmentul de familii cu copii.

De 2 ani, în paralel cu cele 2 afaceri, țin și un curs de marketing și comunicare în Social Media, de tip program de mastermind, în care învăț femeile antreprenor cu business-uri la început de drum (pentru că și eu am fost acolo) cum să își promoveze cu succes afacerea în mediul online urmând un plan și strategie clară și unitară de comunicare.

Povestea de Luni

În fiecare săptămână, vă aducem povești extraordinare de viață și afaceri, prezentate de femei antreprenor cu adevărat remarcabile.
Alături de mine, veți descoperi lumi fascinante și veți învăța direct de la aceste femei inspiraționale care au traversat experiențe remarcabile

Pasionată

Adelaida este o persoană pasionată datorită modului intens în care se implică în emisiunea "Povestea de Luni". Ea manifestă o dragoste profundă și un entuziasm contagios în ceea ce privește descoperirea și împărtășirea poveștilor remarcabile ale femeilor antreprenor.

Autentică

O persoană autentică datorită sincerității și transparenței sale în prezentarea poveștilor din emisiunea "Povestea de Luni". Ea nu doar aduce la lumină succesele, ci și momentele dificile și lecțiile învățate din propriile experiențe.

Motivatoare

O persoană motivatoare datorită capacității sale de a inspira și de a încuraja oamenii să-și urmeze visele și aspirațiile. Prin emisiunea "Povestea de Luni", ea nu doar împărtășește povești de succes, ci și motivează audiența prin exemple concrete de perseverență, reziliență și determinare.

Inovatoare

Adelaida se evidențiază prin inovație prin modul în care abordează și prezintă poveștile în emisiunea "Povestea de Luni". Ea adoptă noi perspective, aducând prospetime și originalitate în modul în care explorează experiențele antreprenoarelor.

Dinamică

Prin natura sa dinamică, Adelaida reușește să mențină audiența angajată și interesată în fiecare moment al emisiunii. Ea se adaptează la subiecte variate și explorează diverse aspecte ale poveștilor prezentate, adăugând un nivel de spontaneitate și prospețime discuțiilor. Această abordare dinamică nu doar întreține audiența, ci o și provoacă să fie deschisă la noi idei și perspective.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta