Prima pagină » Alin Zed

Alin Zed

by Terranova TV

Alin Zed

Realizator - Secrete la vedere

TERRANOVA TV

Cine este?

Numele meu complet este Alin Gabriel Caras şi astazi sunt instructor de arte marţiale, hipnoterapeut, reiki terapeut, autor şi coach în domeniul masculinităţii.
La vârasta de 18 ani am păşit pentru prima dată pe tarâmul spiritualităţii într-un grup destul de restrâns iar numele meu a devenit Alin Zed.
La 10 ani, atunci m-am apucat de arte marţiale, am sesizat că viaţa este mai mult decât mi se spune sau puteam eu înţelege. Aşa am călcat pentru prima dată pe minunatul pământ al dezvoltării personale, bătând timid la poarta propriei mele conştiinţe.

Secrete la vedere

O emisiune despre oameni care au reușit atât în viata lor personală, cât și în cea profesională. Sunt oameni care pot sa ne inspire prin experiențele lor.
Foarte multe dintre secretele vieții sunt la vedere. Tot ceea ce trebuie sa facem este să le conștientizăm si sa le aplicăm.

Coach

Iși îndreaptă atenția către alții, ajutându-i să-și exploreze și să-și dezvolte potențialul personal. Misiunea sa de a oferi înainte de a primi reflectă angajamentul său în a ghida oamenii spre autodescoperire și creștere continuă. Alin Zed devine un ghid autentic și inspirațional, susținându-i pe alții în călătoria lor de dezvoltare personală și spirituală.

Instructor

Instructor desăvârșit datorită experienței sale extinse în multiple domenii, precum arte marțiale, hipnoză, reiki și dezvoltare personală. Acesta își împărtășește cunoștințele acumulate pe parcursul anilor pentru a ghida alții în călătoria lor de autodescoperire și dezvoltare.

Hipnoterapeut

Cu o experiență semnificativă în hipnoterapie, Alin a dezvoltat o înțelegere profundă a tehnicilor hipnotice și a modalităților de aplicare eficientă a acestora în procesul de terapie.
Alin Zed adoptă o abordare personalizată în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient. El este capabil să adapteze tehnicile de hipnoză pentru a se potrivi cu diversele situații și obiective terapeutice.

Reiki Terapeut

Alin Zed se distinge ca un reiki terapeut desăvârșit prin competența sa remarcabilă în utilizarea energiei de vindecare și abordarea sa sensibilă. Iată câteva aspecte care evidențiază calitățile sale în acest domeniu:

Explorator

Un explorator al potențialului uman, este cunoscut pentru curiozitatea sa infinită și pentru călătoria sa captivantă în lumea artei marțiale, hipnozei, și a Reiki-ului. Aventuros și deschis la noile orizonturi ale dezvoltării personale, Alin a îmbrățișat spiritualitatea și a devenit un ghid în căutarea profundă a sinelui.
În emisiunea sa "Secrete la Vedere", Alin devine un ghid iscusit, prezentând povești inspiraționale de succes atât din viața personală, cât și din cea profesională.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta