Prima pagină » Mihai Cazan

Mihai Cazan

by Terranova TV

Mihai Cazan

Realizator - Eu fac ce-mi place!

TERRANOVA TV

Cine este?

Mihai este absolvent al Universității ,,Al.I.Cuza” din Iași, cu un masterat în kinetoterapie, și își începe lucrul cu oamenii în 2007 cu un alt rol, în industria farma. Până în 2015, viața arăta într-un fel, însă apariția fiul său în sânul familiei, i-a arătat că se poate, se poate și altfel.
Astfel a apărut credința sa personală cum că fiecare om are puterea de a lumina din interior, doar că uneori e nevoie de însoțire.
Au urmat o serie de formări și abilități dezvoltate dintre care acreditari în cea de coach, profilator LAB și trainer.
Aceste unelte îl ajută în a oferi contexte de creștere echipelor de manageri cu care lucrează.
„Dacă vrei să mergi repede, mergi singur, dacă vrei să mergi departe, mergi împreună”. Proverb african.

Eu fac ce-mi place!

Această afirmație este intenția cu care îmi doresc să poți vorbi cu cei din jurul tău. Emisiunea aduce în atenția privitorului, diferite răspunsuri la aceleași întrebări, astf încât, fiecare să-și poată crea propriul adevăr și bucurie.
Invitații sunt din domenii diferite, cu activități diferite, uneori și de domeniul lor de expertiză.

Motivator

Mihai Cazan, realizatorul emisiunii „Eu fac ce-mi place!”, se impune ca un veritabil motivator, ghidându-te într-o călătorie inspirațională către descoperirea și împlinirea pasiunilor tale. Cu carismă și energie contagioasă, el te încurajează să îți urmezi visele, să depășești obstacolele și să explorezi noi orizonturi. Prin povestirile captivante și sfaturile motivate, Mihai devine farul tău de lumină, împingându-te să faci pasul spre autenticitate și să trăiești viața în conformitate cu ceea ce îți place cu adevărat. Este un mentor remarcabil, dedicat să te inspire și să te motiveze să devii cea mai bună versiune a ta.

Pasionat

Emană o pasiune contagioasă pentru explorarea și îmbrățișarea a tot ceea ce te inspiră și te motivează. Prin propria sa devotare față de pasiunile sale, el devine un exemplu vieții trăite cu intensitate și bucurie. Cu fiecare episod, Mihai transmite entuziasmul său contagios, inspirându-te să-ți descoperi și să-ți urmezi cu ardoare propriile tale pasiuni. Este un ghid autentic pentru cei care doresc să-și trăiască viața cu inimă deschisă și să-și îmbrățișeze cu încredere visele și aspirațiile.

Optimist

Cu o atitudine contagioasă, el transformă fiecare interacțiune într-o oportunitate de a evidenția latura luminoasă a vieții și de a încuraja optimismul în toate aspectele ei. Mihai împărtășește povești captivante și perspective optimiste, construind un mediu plin de energie pozitivă. Este un motivator care încurajează publicul să-și urmeze pasiunile și să vadă frumusețea în fiecare experiență.

Empatic

Abilitatea sa de a resimți și înțelege experiențele celor din jur îl face nu doar un prezentator, ci un prieten și susținător dedicat. Prin empatia sa profundă, Mihai creează un spațiu sigur și deschis pentru povești sincere și împărtășirea trăirilor, inspirând pe toți cei implicați să se simtă auziți și înțeleși. Este un ghid cald și înțelegător în călătoria descoperirii și îmbrățișării pasiunilor și visurilor.

Creativ

Cu o abordare plină de idei originale și soluții inventive, Mihai creează un spațiu captivant unde creativitatea este la ea acasă. Fie că descoperă povești fascinante sau aduce invitați inovatori, el pune în lumină latura artistică a vieții și încurajează telespectatorii să-și exploreze propriul potențial creativ. Mihai Cazan este un spirit liber și deschis la noi idei, transformând fiecare episod într-o călătorie plină de inovație și inspirație.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta