Prima pagină » Cristina Mihai

Cristina Mihai

by Terranova TV

Cristina Mihai

Realizator - Calatoria Sufletului

TERRANOVA TV

Cine este?

De profesie econimist,cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul vanzarilor,Cristina Mihai a ales acum 10 ani sa-si asculte sufletul si sa patrunda in lumea terapiilor alternative,dorind mereu sa se perfectioneze prin urmarea mai multor cursuri din sfera holistica si nu numai.Este deasemenea si consiler in dezvoltare personala si trainer,dorind ca prin ceea ce face sa fie mereu langa oameni si sa ii ajute in a-si descoperi fiecare potentialul si misiunea vietii.

Intr o lume aflata in permanenta miscare, o lume in care ne simtim cateodata coplesiti, emisiunea "Calatoria Sufletului" isi propune sa va ajute sa va redescoperiti resursele interioare, sa va intelegeti mai bine emotiile si sa va continuati calatoria sufletului mai intelepti si mai fericiti.

Calatoria Sufletului

Descoperă magia călătoriei tale interioare alături de emisiunea captivantă "Calatoria Sufletului," condusă de minunata Cristina Mihai. Într-o lume agitată, unde viața se desfășoară cu o viteză uluitoare și suntem mereu prinși în vâltoarea cotidianului, uităm adesea să ne oprim și să simțim frumusețea pură a existenței.

Ghid Luminos

O prezență strălucitoare și îmbucurătoare în viața celor din jur, Cristina Mihai servește ca sursă de înțelepciune și îndrumare, aducând claritate și lumină în calea celor care o caută.

Inspiratoare

Capacitatea ei de a stârni și alimenta entuziasmul, motivația și creativitatea în ceilalți. Ea devine o sursă de inspirație prin experiența ei diversificată, viziunea sa pozitivă și dedicarea în încurajarea altora să-și atingă potențialul maxim.

Transformațională

O prezență transformațională prin intermediul emisiunii "Calatoria Sufletului" și a activităților sale în domeniul terapiilor alternative și dezvoltării personale. Ea nu se limitează la a oferi doar sfaturi sau informații, ci aspiră să catalizeze transformări semnificative în perspectiva, conștientizarea și comportamentul celor care o urmează.

Formator

Abilitatea sa de a transmite și împărtăși cunoștințe, îndrumând și facilitând învățarea celorlalți într-un mod semnificativ și eficient. Cristina Mihai nu doar împărtășește teorie, ci și încurajează aplicarea practică a învățămintelor, transformând cunoștințele în acțiuni tangibile.

Indrumătoare

Un rol semnificativ în călătoria personală și profesională a celor din jurul ei, abilitatea sa de a oferi îndrumare, sfaturi și sprijin, fiind o prezență ghidatoare și inspiratoare pentru cei care o caută.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta