Prima pagină » Dragoș-Daniel Panainte

Dragoș-Daniel Panainte

by Terranova TV

Dragoș-Daniel Panainte

Realizator - Strada sociologilor

TERRANOVA TV

Cine este?

Întâlniți un călător în lumea complexă a umanității, autodefinindu-se ca Human Troubleshooter & Free Spirit. Cu o licență în sociologie & politologie și expertiză în psihoterapie sistemică, acest creator de comunități și antreprenor aduce un amalgam de cunoștințe. Cu peste 17 ani de experiență în Management Consulting, HR & People management și dezvoltare umană, el se distinge ca un căutător de sens pentru indivizi și organizații.

Inovator și consilier în afaceri, el integrează constant psihologia organizațională, neuroștiințele și economia comportamentală în abordarea sa. Își desfășoară activitatea ca un ghid pentru intervenții sistematice, oferind diagnoze precise și soluții eficiente. Aflat la intersecția dintre teorie și practică, el contribuie la evoluția oamenilor și a organizațiilor într-un mod sinergic.

Cu un spirit liber și o viziune amplă, acest călător oferă perspectiva sa distinctivă în rezolvarea problemelor umane și în sprijinirea dezvoltării personale și organizaționale. Fiind un lider vizionar, consultant de încredere și mentor, el este motorul căutărilor de sens, ajutându-vă să vă atingeți potențialul maxim și să vă transformați visele în realitate. Descoperiți împreună lumea provocatoare a dezvoltării umane și a succesului organizațional.

Strada sociologilor

Fiecare oraș are o stradă a olarilor, a tăbăcarilor, a zețarilor, dar foarte puține o stradă a sociologilor. O stradă pe care să te plimbi în căutarea lucrurilor care contează cu adevărat, dar mai ales unde să-ți pui întrebările potrivite alături de alți semeni. Poate nu întâmplător etimologia cuvântului sociologie provine de la latinescul socios = însoțire, asociere, uniune a indivizilor.

Strada Sociologilor e acel loc al însoțirii întru cunoaștere și înțelegerea lumii în care trăim, dedicat câmpului social și actorilor săi. Împreună și alături de oameni ai Cunoașterii, te invităm sa ne însoțesti într-o călătorie inițiatică către centrul Ființei tale.

Căutător de sens

Ca un călăuzitor al căutătorilor de sens, el își împărtășește experiența sa vastă de peste 17 ani în Management Consulting, HR și People Management, inspirând oamenii să-și exploreze potențialul și să-și transforme visele în realitate. Inovator și creativ, el integrează constant cunoștințe din psihologia organizațională, neuroștiințe și economie comportamentală pentru a oferi soluții eficiente și durabile.

Viziune

Dragoș-Daniel Panainte, un vizionar remarcabil, își desfășoară activitatea ca un ghid al transformării și dezvoltării personale, iluminând calea către viziuni înalte și aspirații profunde. Cu o licență în sociologie și politologie și expertiză în psihoterapie sistemică, el aduce o viziune complexă și inspirată asupra potențialului uman.

Expert

Ca expert în psihoterapie sistemică, Dragoș-Daniel oferă un cadru complex și eficient pentru înțelegerea și transformarea dinamicii relaționale în cadrul sistemelor. Cu sensibilitate și perspicacitate, el navighează cu abilitate prin interconexiunile complexe care definesc relațiile umane și organizatorice.
Prin expertiza sa solidă și orientarea sa clară către abordări inovatoare, Dragoș-Daniel Panainte se afirmă ca un lider în domeniul psihoterapiei sistematice, aducând contribuții semnificative la evoluția individului și a sistemelor în ansamblu.

Integrator

aduce o perspectivă avansată în domeniul psihoterapiei sistematice prin îmbinarea expertizei sale în sociologie și politologie cu cunoștințe solide despre neuroștiințe. Cu o licență solidă și peste 17 ani de experiență în Management Consulting, HR și People Management, el redefinește terapia prin abordarea sa inovatoare.
Prin abordarea sa holistă, Dragoș-Daniel se remarcă ca un expert care aduce o contribuție semnificativă la evoluția psihoterapiei, transformând calea în care înțelegem și tratăm problemele psihologice și comportamentale.

Mentor

Cu o viziune amplă asupra dezvoltării umane, Dragoș-Daniel este dispus să vă împărtășească nu doar tehnici practice, ci și înțelegerea profundă a conexiunilor complexe dintre aspectele psihologice, sociale și profesionale ale vieții. Este un mentor care nu doar vă inspiră, ci vă încurajează să vă atingeți potențialul maxim și să vă transformați visele în realitate.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta