Prima pagină » Cristina Munteanu & Alexandru Antonie

Cristina Munteanu & Alexandru Antonie

by Terranova TV

Cristina Munteanu & Alexandru Antonie

Realizator - Saltul Cuantic

TERRANOVA TV

Cine este Alexandru Antonie?

Sunt Terapeut, Coach, Facilitator de Proces și Trainer și am lucrat în format individual și de grup cu mii de oameni. Mi-am dorit să creez un cadru de manifestare și conectare la un nivel de vibrație cât mai înalt, la care să se poată racorda un număr cât mai mare de oameni. Din acest motiv am generat o serie de proiecte pornind de la conferințe până la cursuri, tabere de o săptămână și programe de formare de câteva luni în care oamenii să experimenteze cele mai profunde și avansate stări de conștiință umană. Am abordat teme precum vindecarea transgenerațională prin regresii în vieți anterioare, dinamici de cuplu și familie, parenting, vindecarea traumelor, dinamici financiare, stimă de sine și atingerea obiectivelor, valori de destin și altele.

În calitate de practician, am testat pe parcursul anilor fel de fel de tehnici și metode care mi-au oferit, fiecare dintre ele, perspective de vindecare, armonizare și înțelegere asupra dinamicilor emoționalo-mentalo-energetice din câmpul meu și din câmpul de familie. An de an, lună de lună, săptămână de săptămână și zi de zi am stat și am practicat metode, din dorința unică de a ajunge la o stare de Liniște, Pace și Iubire interioară, pe care să le pot manifesta și în relație cu exteriorul. În acest moment înțeleg că este nevoie să duc această așezare și liniște interioară până la nivelurile cele mai profunde ale ființei mele, până la cele mai adânci experiențe care sunt înscrise în câmpul meu.

TERRANOVA TV

Cine este Cristina Munteanu?

Cristina Munteanu, doctor și coach holistic, este o prezență fascinantă în universul medical și spiritual. În mijlocul agitației vieții moderne, ea reprezintă o rază de lumină, un ghid către o perspectivă mai profundă și o conexiune autentică cu propria ființă.

Cu ani de experiență în medicină, Cristina nu s-a oprit la cunoștințele obișnuite, ci a explorat dimensiuni mai profunde ale conștiinței umane. De la medic la coach holistic, ea a creat un pod între lumea mentală și cea spirituală, oferind o viziune inovatoare asupra vieții și vindecării.

Cu abilitățile ei remarcabile de comunicare și empatie, Cristina creează un spațiu în care telespectatorii pot călători către înțelegerea propriei lor ființe și descoperi soluții inovatoare pentru provocările vieții cotidiene.

Cristina Munteanu nu este doar un medic și coach; ea este o călăuză care vă îndeamnă să vă deschideți către o realitate mai profundă și să experimentați un salt cuantic în evoluția personală. Așteptați-vă la înțelepciune, inspirație și transformare în fiecare episod, deoarece "Saltul Cuantic" vă aduce perspective noi și instrumente practice pentru a vă construi propria realitate cu conștiență și bucurie. Aventura voastră în lumea cuantică abia a început!

Saltul Cuantic

Te invit într-o adevărată călătorie de explorare, pentru a descoperi modul în care îți construiești realitatea clipă de clipă atât la nivel interior, cât și la nivel exterior și pentru a înțelege cum îți creezi propriile blocaje, limitări și condiționări.

Ghid Spiritual

Cristina Munteanu se evidențiază ca un autentic ghid spiritual în lumea modernă, împletind în mod armonios înțelepciunea medicală cu profunzimea înțelegerii spirituale. Ca ghid spiritual, ea vă călăuzește cu delicatețe prin explorarea sinelui și descoperirea dimensiunilor mai adânci ale existenței umane.

Coach Holistic

În calitate de medic și coach holistic, Cristina Munteanu integrează cele mai recente descoperiri medicale cu practici tradiționale, aducând astfel o abordare revoluționară în tratarea și înțelegerea sănătății umane. Eforturile sale inovatoare se reflectă în fiecare aspect al emisiunii sale, consolidându-și statutul de pionier în facilitarea unui salt cuantic în percepția noastră asupra vindecării și dezvoltării personale.

Empatică

In calitate de călăuză empatică inspirațională, este acel mentor dedicat care transformă viața celor din jur prin încurajare și susținere. Cu fiecare episod, aduce nu doar idei inspiraționale, ci și conexiune autentică și bucurie în călătoria personală a fiecărui privitor.

Călăuză Inspirațională

Cristina Munteanu își asumă rolul de călăuză inspirațională cu o inimă plină de compasiune și dedicare pentru binele celorlalți, aducând lumina în viețile celor care călătoresc alături de ea prin universul emisiunii sale. Prin încurajare și exemplu, devine un model de transformare și creștere personală, inspirându-i pe alții să-și trăiască viața cu pasiune și autenticitate.

Luminată

Cu o energie luminoasă și o viziune clară asupra vindecării și evoluției personale, Cristina Munteanu este un ghid luminat care deschide porți către potențialul nelimitat al fiecărui individ. Fiecare episod al emisiunii sale este o călătorie către lumină și conștiență superioară, oferind telespectatorilor oportunitatea de a experimenta propriul lor salt cuantic către iluminare.

Terapeut

Alexandru Antonie este un terapeut dedicat, cu o viziune profundă asupra vindecării și transformării individuale. Cu o experiență vastă în lucrul atât individual, cât și în grup, el își aduce contribuția esențială la evoluția și echilibrarea emoțională, mentală și energetică a clienților săi. Prin abordarea sa empatică și integratoare, terapia cu Alexandru Antonie devine o călătorie de autodescoperire și eliberare a potențialului interior. Este ghidul care te încurajează să explorezi adâncimile ființei tale pentru a atinge stări de liniște, pace și înțelegere interioară.

Trainer

Cu abilități remarcabile de facilitare și instruire, el aduce în mod constant în fața participanților săi o perspectivă proaspătă și inovatoare asupra proceselor de învățare. Cu un accent deosebit pe integrarea practicilor transformative, training-urile sale oferă participanților instrumente practice pentru a-și îmbunătăți abilitățile și performanța. Prin abordarea sa dinamică și interactivă, Alexandru Antonie transformă învățarea într-o experiență captivantă și profundă, inspirând schimbări semnificative în viețile celor pe care îi ghidează. Este un ghid de încredere în călătoria spre excelență și autodezvoltare.

Inovator

Ca inovator, el integrează concepte contemporane și practici inovatoare în procesele sale de lucru, oferind o experiență autentică și captivantă pentru cei cărora le ghidează călătoria către evoluție personală și succes. Cu viziunea sa progresistă, Alexandru Antonie deschide noi orizonturi în descoperirea și aplicarea unor metode eficiente pentru dezvoltarea individuală. Este un pionier dedicat în aducerea inovației în lumea autodescoperirii și a creșterii personale.

Ghid

Cu experiență vastă în domeniul dezvoltării personale, el îți oferă îndrumare și susținere pentru a naviga cu succes prin provocările vieții și pentru a-ți atinge potențialul maxim. Ca ghid, el facilitează procese de învățare și transformare, oferindu-ți instrumente practice și perspective înțelepte pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a crea schimbări durabile în viața ta. Cu abilități de comunicare remarcabile și o atitudine orientată către soluții, Alexandru Antonie este acolo pentru a te inspira și a te ghida către evoluția ta personală continuă. Este un partener de încredere în călătoria ta către autodescoperire și succes.

Vizionar

Alexandru Antonie este un vizionar dedicat, aducând lumina unei viziuni clare și inspiratoare asupra evoluției personale. Cu ochiul fixat pe orizonturile îndrăznețe, el explorează terenuri neumblate ale potențialului uman și inspiră alții să-și descopere și să-și atingă visele. Ca vizionar, el deschide calea pentru inovație și excelență, provocând status quo-ul și găsind căi noi și progresive pentru a atinge înălțimi neexplorate în dezvoltarea personală.

Despre noi

TerranovaTV – Televiziune pentru Dezvoltare Umana

Cele mai noi

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru rămâne la curent cu cele mai noi emisiuni!

@2024 – Designed and Developed by forsite.ro

Acasa
Program
Emisiuni
Cauta